YETENEK TARAMASINDA TÜRKİYE REKORUNU KIRDI

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.04.2023 - 14:29, Güncelleme: 26.04.2023 - 19:18
 

YETENEK TARAMASINDA TÜRKİYE REKORUNU KIRDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Yetenek Taramasında Seydişehir Gazi İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Ural Çınar Koca koşu branşında Türkiye Rekorunu kırdı.

26-27-28 Nisan 2023  tarihleri arasında Seydişehir Atatürk Spor Salonunda; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan İş Birliği Protokolü gereği okullarda yeterli fiziksel ve eğitsel altyapı oluşturarak öğrencilerin spor aktivitelerine erişimlerinin sağlanması, sporun tabana yayılması ve öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi, yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi, beden eğitimi ve spor alanında ihtiyaç duyulan alanlar için nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla yetenek taraması yapıldı. Bugün başlayan ilçemiz 3. Sınıflara yönelik Yetenek Taraması Programına 810 öğrenci katılacak. İlçe Spor Müdürü Soner BALCI yaptığı açıklamada; “Konya rekoru kırarak İlçemizi gururlandıran Merkez ilkokulu 3. Sınıf öğrencimiz Metehan KOÇER ve Türkiye rekoru kırarak Konya’mızı gururlandıran Gazi İlkokulu 3. Sınıf Öğrencimiz Ural Çınar KOCA bizleri onurlandırmışlardır. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, İlçemizi, İlimizi ve Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Ayrıca çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Yetenek Taramasında Seydişehir Gazi İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Ural Çınar Koca koşu branşında Türkiye Rekorunu kırdı.

26-27-28 Nisan 2023  tarihleri arasında Seydişehir Atatürk Spor Salonunda; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan İş Birliği Protokolü gereği okullarda yeterli fiziksel ve eğitsel altyapı oluşturarak öğrencilerin spor aktivitelerine erişimlerinin sağlanması, sporun tabana yayılması ve öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi, yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi, beden eğitimi ve spor alanında ihtiyaç duyulan alanlar için nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla yetenek taraması yapıldı.

Bugün başlayan ilçemiz 3. Sınıflara yönelik Yetenek Taraması Programına 810 öğrenci katılacak.

İlçe Spor Müdürü Soner BALCI yaptığı açıklamada; “ Konya rekoru kırarak İlçemizi gururlandıran Merkez ilkokulu 3. Sınıf öğrencimiz Metehan KOÇER ve Türkiye rekoru kırarak Konya’mızı gururlandıran Gazi İlkokulu 3. Sınıf Öğrencimiz Ural Çınar KOCA bizleri onurlandırmışlardır. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, İlçemizi, İlimizi ve Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Ayrıca çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.