Yeter ki Kalpler Engelli Olmasın

Türkiye 03.12.2023 - 13:21, Güncelleme: 03.12.2023 - 13:21
 

Yeter ki Kalpler Engelli Olmasın

Seydişehir

    AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Atalay, "Sevgi Tüm Engelleri Aşar" diyerek engellilik konusundaki toplumsal farkındalığın her zaman önemli olduğunu vurguladı.   Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için gerekli hassasiyeti ve çabayı gösterdiklerini belirten İlçe Başkanı Atalay: “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermeliyiz.Devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biri engelleri vatandaşlarımıza sahip çıkmaktır. Engelli bireylerimize sevgi, hoşgörü ve empati ile yaşabilmenin hepimizin insani bir görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimizin "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kutluyor,engelleri beraberce aşabileceğimiz sağlıklı günler diliyorum." Şeklinde konuştu.
Seydişehir
 
 
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Atalay, "Sevgi Tüm Engelleri Aşar" diyerek engellilik konusundaki toplumsal farkındalığın her zaman önemli olduğunu vurguladı.
 
Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için gerekli hassasiyeti ve çabayı gösterdiklerini belirten İlçe Başkanı Atalay:
“Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermeliyiz.Devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biri engelleri vatandaşlarımıza sahip çıkmaktır. Engelli bireylerimize sevgi, hoşgörü ve empati ile yaşabilmenin hepimizin insani bir görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimizin "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kutluyor,engelleri beraberce aşabileceğimiz sağlıklı günler diliyorum." Şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.