Yine Bozkır Kavşağı Yine Kaza

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.10.2022 - 19:58, Güncelleme: 02.10.2022 - 19:58
 

Yine Bozkır Kavşağı Yine Kaza

Konya’nın Seydişehir ilçesinde saat 19:30 sularında Bozkır kavşağında meydana genelen kaza görenleri korkuttu.

    Ağustos ve Eylül aylarında 4 er yaralı olmak üzere toplam 8 kişinin yaralandığı kavşakta yıl boyunca çok sayıda kişi yaralanırken sene içiresinde ölümlü kazalar da olmuştu. Bu akşam meydana gelen kazada ise yine Seydişehir istikametinden gelmekte olan bir otomobil ile Konya istikametinde gelmekte olan otomobil çarpıştı. Arabalar hasar alırken herhangi bir yaralının olmaması sevindirdi. Vatandaşlar yetkililerden Dumlupınar kavşağı olarakta bilinen Bozkır kavşağında oluşabilecek olan trafik kazalarını minimize edebilmek için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.  
Konya’nın Seydişehir ilçesinde saat 19:30 sularında Bozkır kavşağında meydana genelen kaza görenleri korkuttu.

 

 

Ağustos ve Eylül aylarında 4 er yaralı olmak üzere toplam 8 kişinin yaralandığı kavşakta yıl boyunca çok sayıda kişi yaralanırken sene içiresinde ölümlü kazalar da olmuştu.

Bu akşam meydana gelen kazada ise yine Seydişehir istikametinden gelmekte olan bir otomobil ile Konya istikametinde gelmekte olan otomobil çarpıştı. Arabalar hasar alırken herhangi bir yaralının olmaması sevindirdi.

Vatandaşlar yetkililerden Dumlupınar kavşağı olarakta bilinen Bozkır kavşağında oluşabilecek olan trafik kazalarını minimize edebilmek için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.