YKS’DE GÜNEŞ’LE DOĞAN GÜZELLİK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 10:46, Güncelleme: 03.09.2020 - 10:46
 

YKS’DE GÜNEŞ’LE DOĞAN GÜZELLİK

2020 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Süreçle ilgili Seydişehir Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Saylam “ Yerleştirme sonuçları ilçemizdeki tüm öğrencilerimiz için hayırlı olsun. 2019-2020 yılı öğrenciler, veliler ve öğretmenler için her ne kadar zorlu geçse de başarıyla taçlanınca belki de hafızalardan silinmeyecek bir dönem oldu.

        Pandemi  sürecini  öğrenci öğretmen ve veli işbirliği ile artık kökleri daha sağlam bir kurum olarak Güneş ailesi adına eğitimde ilçemize katkı sağladığımız ve eğitimde hem kalitenin hem de başarının adresi olduğumuz için gururlu ve umutluyuz.         2020 YKS’ de 9 TIP Fakültesi, 7 HUKUK Fakültesi, 3’ ü ODTÜ- İTÜ olmak üzere 15 MÜHENDİSLİK –MİMARLIK , 3 ECZACILIK- DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ, 25  ÖĞRETMENLİK, 16 HEMŞİRELİK ve 113 öğrencimiz diğer bölümlere yerleşmiştir. İlçemiz sayısal 1.’ si öğrencimiz İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ (ÇAPA) İNGİLİZCE TIP Fakültesi’ni kazanmıştır.         Kurum olarak düzen ve disiplini merkeze alan, sevgi ve saygı ile yoğrulan eğitim anlayışımız; öğretmenlerimizin özverili çalışma temposuyla harmanlanarak öğrencilerimizi yapabileceğinin en iyisine taşıma gayretimiz gücümüzü ortaya çıkarıyor. Rehberlik servisimiz hem akademik hem de psiko sosyal  anlamda öğrencilerimizin ve velilerimizin arkasındaki gizli güç olmaya devam ediyor.         Tüm kurum çalışanlarımıza, tüm velilerimize, ilçemizdeki tüm okul idarecilerine ve öğretmenlerine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Kazanan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerim.         Pandemi sürecinin yansıması olarak bu sene çok emek verip de hakkını alamayıp,  hayalleri doğrultusunda bir sene daha deneme kararı alan tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılığını alacakları güzel bir yıl dilerim.         İlçemizde yılın gerçek KAZANAN SAYILARI ‘ NIN İSİM KAHRAMANLARINI yayınlayamamaktayız. KAZANANLARIN  isimlerini kurumumuzdan öğrenebilirsiniz.         Yeni eğitim öğretim yılı için kayıtlarımız devam etmektedir. Güneş Özel Öğretim Kursu olarak kayıtlarımıza gösterdiğiniz  yoğun ilginizden dolayı tüm Seydişehir halkına teşekkür ederim.  Pandemi  sebebiyle kontenjanlarımız sınırlıdır. “ dedi.        
2020 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Süreçle ilgili Seydişehir Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Saylam “ Yerleştirme sonuçları ilçemizdeki tüm öğrencilerimiz için hayırlı olsun. 2019-2020 yılı öğrenciler, veliler ve öğretmenler için her ne kadar zorlu geçse de başarıyla taçlanınca belki de hafızalardan silinmeyecek bir dönem oldu.

        Pandemi  sürecini  öğrenci öğretmen ve veli işbirliği ile artık kökleri daha sağlam bir kurum olarak Güneş ailesi adına eğitimde ilçemize katkı sağladığımız ve eğitimde hem kalitenin hem de başarının adresi olduğumuz için gururlu ve umutluyuz.

        2020 YKS’ de 9 TIP Fakültesi, 7 HUKUK Fakültesi, 3’ ü ODTÜ- İTÜ olmak üzere 15 MÜHENDİSLİK –MİMARLIK , 3 ECZACILIK- DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ, 25  ÖĞRETMENLİK, 16 HEMŞİRELİK ve 113 öğrencimiz diğer bölümlere yerleşmiştir. İlçemiz sayısal 1.’ si öğrencimiz İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ (ÇAPA) İNGİLİZCE TIP Fakültesi’ni kazanmıştır.

        Kurum olarak düzen ve disiplini merkeze alan, sevgi ve saygı ile yoğrulan eğitim anlayışımız; öğretmenlerimizin özverili çalışma temposuyla harmanlanarak öğrencilerimizi yapabileceğinin en iyisine taşıma gayretimiz gücümüzü ortaya çıkarıyor. Rehberlik servisimiz hem akademik hem de psiko sosyal  anlamda öğrencilerimizin ve velilerimizin arkasındaki gizli güç olmaya devam ediyor.

        Tüm kurum çalışanlarımıza, tüm velilerimize, ilçemizdeki tüm okul idarecilerine ve öğretmenlerine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Kazanan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerim.

        Pandemi sürecinin yansıması olarak bu sene çok emek verip de hakkını alamayıp,  hayalleri doğrultusunda bir sene daha deneme kararı alan tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılığını alacakları güzel bir yıl dilerim.

        İlçemizde yılın gerçek KAZANAN SAYILARI ‘ NIN İSİM KAHRAMANLARINI yayınlayamamaktayız. KAZANANLARIN  isimlerini kurumumuzdan öğrenebilirsiniz.

        Yeni eğitim öğretim yılı için kayıtlarımız devam etmektedir. Güneş Özel Öğretim Kursu olarak kayıtlarımıza gösterdiğiniz  yoğun ilginizden dolayı tüm Seydişehir halkına teşekkür ederim.  Pandemi  sebebiyle kontenjanlarımız sınırlıdır. “ dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.