YOĞUN KIŞ TÜNELİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2020 - 04:25, Güncelleme: 10.02.2020 - 04:25
 

YOĞUN KIŞ TÜNELİN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Perşembe gününden beri yükseklerde devam eden kar yağışı nedeniyle Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ilçemize gelerek Konya-Antalya yolu Alacabel mevkiinde karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi ve yapımı devam eden Alacabel Tüneli hakkında bilgi aldı.

2019 yılında bitirilmesi planlanan Alacabel Tüneli çalışmaları, 2018 yılında yaşanan ekonomik krizden dolayı aksamıştı. Geçtiğimiz aylarda ödenek sıkıntısı nedeniyle çalışmaları durduran Alacabel Tüneli’nin özellikle kış aylarında ne kadar gerekli olduğu, kış mevsimini yoğun bir şekilde yaşadığımız şu günlerde tekrar ortaya çıktı. Rutin programı dışında Alacabel’e giderek karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın, tünel çalışmaları hakkında da bilgi alması Alacabel Tüneli inşaatının tekrar gündeme gelmesini sağladı. Konya-Antalya yolunu kullanan sürücüler ile Seydişehir-Manavgat halkı yaz aylarında çalışmaları tekrar başlaması beklenen Alacabel Tüneli’nin bir an evvel bitirilmesini bekliyor. Vali Toprak Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde İnceledi İlçemize gelen ve Kaymakamlık binasını ziyaret eden Vali Cüneyit Orhan Toprak, burada bir süre kaldıktan sonra İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan eşliğinde yoğun kar yağışının olduğu Alacabel mevkiine gitti. Vali Toprak, Alacabel mevkiinde karayollarının Karla Mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek,  özverili çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür etti. Valinin Alacabel’de ki karla mücadele çalışmalarını incelemesinin rutin programının dışında gerçekleştiği bildirildi.
Perşembe gününden beri yükseklerde devam eden kar yağışı nedeniyle Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ilçemize gelerek Konya-Antalya yolu Alacabel mevkiinde karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi ve yapımı devam eden Alacabel Tüneli hakkında bilgi aldı.

2019 yılında bitirilmesi planlanan Alacabel Tüneli çalışmaları, 2018 yılında yaşanan ekonomik krizden dolayı aksamıştı. Geçtiğimiz aylarda ödenek sıkıntısı nedeniyle çalışmaları durduran Alacabel Tüneli’nin özellikle kış aylarında ne kadar gerekli olduğu, kış mevsimini yoğun bir şekilde yaşadığımız şu günlerde tekrar ortaya çıktı.

Rutin programı dışında Alacabel’e giderek karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın, tünel çalışmaları hakkında da bilgi alması Alacabel Tüneli inşaatının tekrar gündeme gelmesini sağladı.

Konya-Antalya yolunu kullanan sürücüler ile Seydişehir-Manavgat halkı yaz aylarında çalışmaları tekrar başlaması beklenen Alacabel Tüneli’nin bir an evvel bitirilmesini bekliyor.

Vali Toprak Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İlçemize gelen ve Kaymakamlık binasını ziyaret eden Vali Cüneyit Orhan Toprak, burada bir süre kaldıktan sonra İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan eşliğinde yoğun kar yağışının olduğu Alacabel mevkiine gitti.

Vali Toprak, Alacabel mevkiinde karayollarının Karla Mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek,  özverili çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Valinin Alacabel’de ki karla mücadele çalışmalarını incelemesinin rutin programının dışında gerçekleştiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.