YOKUŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SEYDİŞEHİR’DE SÜRDÜRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2018 - 11:20, Güncelleme: 04.06.2018 - 11:20
 

YOKUŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SEYDİŞEHİR’DE SÜRDÜRDÜ

İyi Parti Konya Milletvekili adayı Fahrettin Yokuş, İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve partililerle birlikte seçim bölgesi olan Seydişehir ve Mahallelerinde seçmenleri ile buluşuyor.

Mahalle Seçim çalışmaları kapsamında Kavak  Mahallesi’ni ziyaret eden Yokuş ve beraberindekiler vatandaşlarla ilgilenerek sorunlarını dinledi. İktidara geldiklerinde neler yapacaklarını anlattı. 16  Yıldır  Ülkeyi yönetenlerin  artık  ülkeyi yönetemediklerini  iddia eden  Konya  Milletvekili adayı  Fahrettin  Yokuş milletin  bir   değişime  gittiğini  söyledi. Yokuş konuşmasında; “Ziyaretlerimizde Çiftçinin, esnafın, Sanayi esnafının rahatsız olduğunu  görüyorum. Bu memnuniyetsizlik sandığa yansıyacaktır. Herkes  bilsin ki  İYİ Parti Milletimizin teveccühü ile  iktidara gelirse sevgi gelecek  saygı gelecek. İnsanların arasında  bu iktidarın yaptığı ayrımcılığı asla yapmayacağız. Bütün vatandaşlarımızı  kucaklayacağız. Başka  Türkiye  yok, Başka  Türk Milleti yok  anlayışı içerisinde hizmet edeceğiz. Biz asla  onlara  benzemeyeceğiz. Masum, mazlum, ne  kadar  mağdur  insanımız varsa onların mağduriyetlerini gidereceğiz ve  onları onure edeceğiz. Çünkü  biz asla  mağdur yaratmayacağız. Yapan  kim olursa olsun  hesabını soracağız.’’ diyerek  sözlerini tamamladı.
İyi Parti Konya Milletvekili adayı Fahrettin Yokuş, İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve partililerle birlikte seçim bölgesi olan Seydişehir ve Mahallelerinde seçmenleri ile buluşuyor.

Mahalle Seçim çalışmaları kapsamında Kavak  Mahallesi’ni ziyaret eden Yokuş ve beraberindekiler vatandaşlarla ilgilenerek sorunlarını dinledi. İktidara geldiklerinde neler yapacaklarını anlattı.

16  Yıldır  Ülkeyi yönetenlerin  artık  ülkeyi yönetemediklerini  iddia eden  Konya  Milletvekili adayı  Fahrettin  Yokuş milletin  bir   değişime  gittiğini  söyledi.

Yokuş konuşmasında; “Ziyaretlerimizde Çiftçinin, esnafın, Sanayi esnafının rahatsız olduğunu  görüyorum. Bu memnuniyetsizlik sandığa yansıyacaktır.

Herkes  bilsin ki  İYİ Parti Milletimizin teveccühü ile  iktidara gelirse sevgi gelecek  saygı gelecek. İnsanların arasında  bu iktidarın yaptığı ayrımcılığı asla yapmayacağız. Bütün vatandaşlarımızı  kucaklayacağız. Başka  Türkiye  yok, Başka  Türk Milleti yok  anlayışı içerisinde hizmet edeceğiz. Biz asla  onlara  benzemeyeceğiz. Masum, mazlum, ne  kadar  mağdur  insanımız varsa onların mağduriyetlerini gidereceğiz ve  onları onure edeceğiz. Çünkü  biz asla  mağdur yaratmayacağız. Yapan  kim olursa olsun  hesabını soracağız.’’ diyerek  sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.