YOKUŞ’TAN BOZKIR YOLU YEREL SEÇİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2018 - 04:50, Güncelleme: 21.09.2018 - 04:50
 

YOKUŞ’TAN BOZKIR YOLU YEREL SEÇİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş esnaf ziyaretlerinde kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.

                 Ziyaret esnasında Milletvekili Yokuş, Bozkır yolu ve yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.                Yerel seçimlerde tüm ülkede olduğu gibi Seydişehir’de de güçlü bir şekilde gireceklerini belirterek, Konya’da iddialı olduğu ilçelerden birisinin de Seydişehir olduğunu belirtti.                Yokuş Bozkır yolu ile ilgilide bir önce geldiğimde söz vermiştim. Kara yolları Genel Müdürü ile görüştüm. Yol çalışmasının ekonomiyle ilgisi olmadığını ve yolun yılbaşında biteceğini söyledi.                Konya Belediyelerinin lüzumsuz harcamalarını da eleştiren Yokuş  şeffaf devlet yönetimini arzu ettiklerini ve Devletin bütün harcamalarında halkın bilgilendirilmesi gerektiğini, meclis açılır açılmaz da kamu harcamaların resmi gazete de kalem, kalem yayınlanması için öneri vereceğini belirtti.                Yokuş ziyaretinde; ‘’ Bozkır yolunda daha fazla kaza ve ölüm olmaması için biran önce bitirilmesi için gerekeni yapacağımı Seydişehirlilere söz vermiştim. Ankara’ya gider gitmez Karayolları Genel Müdürü ile görüştüm. Yolun yapımını hızlandıracaklarını ve yılbaşına kadarda biteceğini söylediler. Ekonomi ile yol çalışmasının ilgisi olmadığını belirttiler. Bizde vekil olarak notumuzu aldık. Takip edeceğiz’’ dedi.                Yerel seçimlerle ilgili yokuş; ‘’Partimizin kararı var. Tüm yurtta güçlü bir şekilde yerel seçimlere gireceğiz. Seydişehir’de de iddialıyız. Konya’da iddialı olduğumuz ilçelerden birisi de Seydişehir.’’ Şeklinde konuştu.                Konya Belediyelerinin lüzumsuz çalıştığını da söyleyen Yokuş; ‘’ Belediyeler vazifesi olmayan işler yapmaya başladı. Namaz kılmaya alışsınlar, ısınsınlar diye Konya Büyükşehir Belediyesi 24 Milyon TL harcamada bulundu. Bu ülkede Diyanet İşleri Başkanlığı var. Çocuklarımıza dini diyaneti öğretilecekse onlar ödüllendirilecekse onlar yapsın. Harcanan 24 Milyon lirayla bütün kanalizasyon artıkları derelere, ırmaklara akıyor. Bu yerleşim yerlerinden 24 köyün ıslahı sağlanır bu parayla. Yine Büyükşehir 400 bin kişiye iftar yemeği verdi. Bu kabaca hesap yaptığımızda 20 milyon TL ediyor. Bu paraları neye göre verdiklerini nasıl kapatacaklarını bilmiyoruz. Belediyelerin ve Partilerin denetimini yapan Sayıştay raporları meclisin denetiminden kaçırılıyor. Biz şeffaf bir ülke istiyoruz. Bu nedenle meclis açılır açılmaz ilk işim resmi gazete de kamu harcamalarının yayınlanması için öneri vermek olacak ‘’ dedi.      
İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş esnaf ziyaretlerinde kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.

 

               Ziyaret esnasında Milletvekili Yokuş, Bozkır yolu ve yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

               Yerel seçimlerde tüm ülkede olduğu gibi Seydişehir’de de güçlü bir şekilde gireceklerini belirterek, Konya’da iddialı olduğu ilçelerden birisinin de Seydişehir olduğunu belirtti.

               Yokuş Bozkır yolu ile ilgilide bir önce geldiğimde söz vermiştim. Kara yolları Genel Müdürü ile görüştüm. Yol çalışmasının ekonomiyle ilgisi olmadığını ve yolun yılbaşında biteceğini söyledi.

               Konya Belediyelerinin lüzumsuz harcamalarını da eleştiren Yokuş  şeffaf devlet yönetimini arzu ettiklerini ve Devletin bütün harcamalarında halkın bilgilendirilmesi gerektiğini, meclis açılır açılmaz da kamu harcamaların resmi gazete de kalem, kalem yayınlanması için öneri vereceğini belirtti.

               Yokuş ziyaretinde; ‘’ Bozkır yolunda daha fazla kaza ve ölüm olmaması için biran önce bitirilmesi için gerekeni yapacağımı Seydişehirlilere söz vermiştim. Ankara’ya gider gitmez Karayolları Genel Müdürü ile görüştüm. Yolun yapımını hızlandıracaklarını ve yılbaşına kadarda biteceğini söylediler. Ekonomi ile yol çalışmasının ilgisi olmadığını belirttiler. Bizde vekil olarak notumuzu aldık. Takip edeceğiz’’ dedi.

               Yerel seçimlerle ilgili yokuş; ‘’Partimizin kararı var. Tüm yurtta güçlü bir şekilde yerel seçimlere gireceğiz. Seydişehir’de de iddialıyız. Konya’da iddialı olduğumuz ilçelerden birisi de Seydişehir.’’ Şeklinde konuştu.

               Konya Belediyelerinin lüzumsuz çalıştığını da söyleyen Yokuş; ‘’ Belediyeler vazifesi olmayan işler yapmaya başladı. Namaz kılmaya alışsınlar, ısınsınlar diye Konya Büyükşehir Belediyesi 24 Milyon TL harcamada bulundu. Bu ülkede Diyanet İşleri Başkanlığı var. Çocuklarımıza dini diyaneti öğretilecekse onlar ödüllendirilecekse onlar yapsın. Harcanan 24 Milyon lirayla bütün kanalizasyon artıkları derelere, ırmaklara akıyor. Bu yerleşim yerlerinden 24 köyün ıslahı sağlanır bu parayla. Yine Büyükşehir 400 bin kişiye iftar yemeği verdi. Bu kabaca hesap yaptığımızda 20 milyon TL ediyor. Bu paraları neye göre verdiklerini nasıl kapatacaklarını bilmiyoruz. Belediyelerin ve Partilerin denetimini yapan Sayıştay raporları meclisin denetiminden kaçırılıyor. Biz şeffaf bir ülke istiyoruz. Bu nedenle meclis açılır açılmaz ilk işim resmi gazete de kamu harcamalarının yayınlanması için öneri vermek olacak ‘’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.