Yolcunun Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.02.2022 - 19:56, Güncelleme: 21.02.2022 - 19:56
 

Yolcunun Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Seydişehir ilçesinde yapılan operasyonda 1kişi gözaltına alındı.

Seydisehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kullanımının engellenmesi çalışmasında Şehirlerarası yolcu terminalinde Saat: 16.00da  yaptıkları uygulamada Antalya'dan gelen yolcu otobüsünde arama yaptı. Ekipler otobüste yolcu olarak bulunan Gülüşan Karapınar’ın ( 25) üst aramasında 90.01 gram eroin ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Şahıs Seydisehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.
Seydişehir ilçesinde yapılan operasyonda 1kişi gözaltına alındı.

Seydisehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kullanımının engellenmesi çalışmasında Şehirlerarası yolcu terminalinde Saat: 16.00da  yaptıkları uygulamada Antalya'dan gelen yolcu otobüsünde arama yaptı.

Ekipler otobüste yolcu olarak bulunan Gülüşan Karapınar’ın ( 25) üst aramasında 90.01 gram eroin ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Şahıs Seydisehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.