YOLDA KALAN ARAÇLARIN İMDADINA YETİŞİYOR (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.02.2023 - 14:29, Güncelleme: 06.02.2023 - 14:40
 

YOLDA KALAN ARAÇLARIN İMDADINA YETİŞİYOR (VİDEOLU)

Seydişehirli Büşra Koyuncu yolda kalanların imdadına yetişiyor araçların kar zincirlerini kendi takıyor.

Seydişehir Antalya yolunda bir dinlenme tesisinde çalışan 28 yaşındaki Büşra Koyuncu yolda kalan sürücülere yardım etmek için araçlarına zincir takıyor. Büşra Koyuncu yaptığı açıklamada “Seydişehir Antalya yolunda kış biraz çetin geçiyor. Yolda araçlar kalıyor bu dinlenme tesisine sığınıyorlar. Bende onlara yardımcı olmak adına zincir takıyorum. Bununla gurur duyuyorum. Bir bayanın her alanda etkili olması güzel bir şey. Erkekler beni izliyor ben onların arabalarına zincir takıyorum. Kendileri birazcık tuhaf oluyorlar. Abla helal olsun falan diyorlar. Gerçekten erkeğin yapamayıp ta bayanın yaptığı çok iş var. Beni de  gönüllüyorlar sağ olsunlar” dedi.
Seydişehirli Büşra Koyuncu yolda kalanların imdadına yetişiyor araçların kar zincirlerini kendi takıyor.

Seydişehir Antalya yolunda bir dinlenme tesisinde çalışan 28 yaşındaki Büşra Koyuncu yolda kalan sürücülere yardım etmek için araçlarına zincir takıyor.

Büşra Koyuncu yaptığı açıklamada “ Seydişehir Antalya yolunda kış biraz çetin geçiyor. Yolda araçlar kalıyor bu dinlenme tesisine sığınıyorlar. Bende onlara yardımcı olmak adına zincir takıyorum. Bununla gurur duyuyorum. Bir bayanın her alanda etkili olması güzel bir şey. Erkekler beni izliyor ben onların arabalarına zincir takıyorum. Kendileri birazcık tuhaf oluyorlar. Abla helal olsun falan diyorlar. Gerçekten erkeğin yapamayıp ta bayanın yaptığı çok iş var. Beni de  gönüllüyorlar sağ olsunlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.