YUKARIDA KAR, AŞAĞIDA YAĞMUR…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 04:39, Güncelleme: 29.03.2019 - 04:39
 

YUKARIDA KAR, AŞAĞIDA YAĞMUR…

Son günlerde havaların soğuması don riski nedeniyle tarımcıları endişendirirken, şehir merkezinde yağan yağmur ve Alacabel de karın atıştırması ilginç görüntüler oluşturuyor.

İlçe Tarım Müdürlüğü çiftçileri uyararak; “31.03.2018 Pazar gününe kadar olan periyotta gece ve sabah saatlerinde Seydişehir ve civarında orta ve kuvvetli zirai don olayı beklenmektedir. Meydana gelmesi beklenen don olayına karşı zirai faaliyetlerin olduğu alanlarda tarımla uğraşan vatandaşlarımızın muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.” dedi. Diğer yandan sabahtan başlayan yağmur aralıksız devam ederken Tınaztepe mevkiinde yağmurun yerini kar alması dikkat çekti. Şehir merkezinde yağan sağanak yağışın yükseklerde kara dönüşmesi bu kısa mesafede iki mevsimin birlikte yaşatması ilginç manzaraların ortaya çıkmasına neden oldu. Trafik yetkilileri, yükseklerde hafif yağan karın trafiği etkilemediğini ve Alacabel yolunun açık olduğunu bildirdi.
Son günlerde havaların soğuması don riski nedeniyle tarımcıları endişendirirken, şehir merkezinde yağan yağmur ve Alacabel de karın atıştırması ilginç görüntüler oluşturuyor.

İlçe Tarım Müdürlüğü çiftçileri uyararak; “31.03.2018 Pazar gününe kadar olan periyotta gece ve sabah saatlerinde Seydişehir ve civarında orta ve kuvvetli zirai don olayı beklenmektedir. Meydana gelmesi beklenen don olayına karşı zirai faaliyetlerin olduğu alanlarda tarımla uğraşan vatandaşlarımızın muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.” dedi.

Diğer yandan sabahtan başlayan yağmur aralıksız devam ederken Tınaztepe mevkiinde yağmurun yerini kar alması dikkat çekti. Şehir merkezinde yağan sağanak yağışın yükseklerde kara dönüşmesi bu kısa mesafede iki mevsimin birlikte yaşatması ilginç manzaraların ortaya çıkmasına neden oldu.

Trafik yetkilileri, yükseklerde hafif yağan karın trafiği etkilemediğini ve Alacabel yolunun açık olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.