Yusuf Karakuş’tan “Yar Olmayınca” Klibi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.08.2023 - 16:33, Güncelleme: 15.08.2023 - 16:33
 

Yusuf Karakuş’tan “Yar Olmayınca” Klibi

İlçemizde müzik öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Karakuş, Türk Halk Müziği formunda bir eser olan “Yar Olmayınca” türküsünün klipini yayınladı.

İlçemizde müzik öğretmenliğinin yanı sıra 20 yıldır müzisyenlikte de yapmakta olan Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Yusuf Karakuş’un ilk klipi olan “Yar Olmayınca” nın sözlerini Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Metli;  ses, kayıt ve montajını da Seydişehir İmam Hatip Lisesinde görev yapan Müzik Öğretmeni Serkan Yılmaz yaptı. Söz Mustafa Metli’ye kayıt Serkan Yılmaz’a ait olan “Yar Olmayınca” türküsüyle ilk klipini yayınlayan Yusuf Karakuş:” Önceden deneme klipleri yapmıştım. Diğer iki öğretmen arkadaşımla beraber amatörce de olsa da birlikte ilk klipimizi hazırlayarak müzikseverlerin beğenisine sunduk. Her türlü eleştiriye açığız” dedi.
İlçemizde müzik öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Karakuş, Türk Halk Müziği formunda bir eser olan “Yar Olmayınca” türküsünün klipini yayınladı.

İlçemizde müzik öğretmenliğinin yanı sıra 20 yıldır müzisyenlikte de yapmakta olan Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Yusuf Karakuş’un ilk klipi olan “Yar Olmayınca” nın sözlerini Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Metli;  ses, kayıt ve montajını da Seydişehir İmam Hatip Lisesinde görev yapan Müzik Öğretmeni Serkan Yılmaz yaptı.

Söz Mustafa Metli’ye kayıt Serkan Yılmaz’a ait olan “Yar Olmayınca” türküsüyle ilk klipini yayınlayan Yusuf Karakuş:” Önceden deneme klipleri yapmıştım. Diğer iki öğretmen arkadaşımla beraber amatörce de olsa da birlikte ilk klipimizi hazırlayarak müzikseverlerin beğenisine sunduk. Her türlü eleştiriye açığız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.