Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluşturdular

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2019 - 01:02, Güncelleme: 11.11.2019 - 01:02
 

Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluşturdular

Milli Ağaçlandırma Gününde, ilçemizin öğrencileri de ağaçlandırma etkinliğine katkı sağladı.

İlçemizde birçok okulda Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Şefliği tarafından organize edilen Seydişehir de Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğine destek vermek ilçe genelinden İlkokul- Ortaokul- Lise- Üniversite Öğrencisi fidan dikti. Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Şefliği tarafından dağıtılan    fidanların  dikimi İlçe  Müftüsü Adem Bebek tarafından    saat 11 .11   yapılan dua ile  başladı. Geleceğe Nefes Etkinliğine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Ahmet Cengiz   Fakültesi Dekanı  Hüseyin Arıkan, İlçe Emniyet Müdür v. Kasım Özdemir,İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca Orman İşletme Şefi  Halil Kabakçı, İlçe Millİ Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum örgütü temsilcileri Jandarma, İlkokul- Ortaokul- Lise- Üniversite öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Özellikle yeni nesle doğa bilincini aşılamak ve çevremize yeşil alan kazandırmak amacıyla “Geleceğe Nefes Ol” sloganıyla yola çıkan okullar ve yöneticileri öğrenciler ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında “Bugün fidan yarın nefes” diyerek okullarda da daha çok yeşil alan oluşturuldu. Yüzlerce fidanın toprağa kavuşturulduğu etkinlikte neredeyse “dikili ağacı” olmayan öğrenci kalmadı. Öğretmenleri ile birlikte fidan diken çocukların ise mutluluğu görülmeye değerdi.    
Milli Ağaçlandırma Gününde, ilçemizin öğrencileri de ağaçlandırma etkinliğine katkı sağladı.

İlçemizde birçok okulda Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Şefliği tarafından organize edilen Seydişehir de Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğine destek vermek ilçe genelinden İlkokul- Ortaokul- Lise- Üniversite Öğrencisi fidan dikti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bölge Şefliği tarafından dağıtılan    fidanların  dikimi İlçe  Müftüsü Adem Bebek tarafından    saat 11 .11   yapılan dua ile  başladı.

Geleceğe Nefes Etkinliğine Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Ahmet Cengiz   Fakültesi Dekanı  Hüseyin Arıkan, İlçe Emniyet Müdür v. Kasım Özdemir,İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca Orman İşletme Şefi  Halil Kabakçı, İlçe Millİ Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum örgütü temsilcileri Jandarma, İlkokul- Ortaokul- Lise- Üniversite öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Özellikle yeni nesle doğa bilincini aşılamak ve çevremize yeşil alan kazandırmak amacıyla “Geleceğe Nefes Ol” sloganıyla yola çıkan okullar ve yöneticileri öğrenciler ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında “Bugün fidan yarın nefes” diyerek okullarda da daha çok yeşil alan oluşturuldu.

Yüzlerce fidanın toprağa kavuşturulduğu etkinlikte neredeyse “dikili ağacı” olmayan öğrenci kalmadı. Öğretmenleri ile birlikte fidan diken çocukların ise mutluluğu görülmeye değerdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.