Zafer Bayramı Fener Alayı İle Kutlandı (Videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.08.2022 - 22:47, Güncelleme: 30.08.2022 - 23:18
 

Zafer Bayramı Fener Alayı İle Kutlandı (Videolu)

30 Ağustos Zafer Bayramı ‘nın 100. Yılında ilçemizde Atatürkçü Düşünce Derneği ,Cumhuriyet Halk Partisi ve Eğitim İş Sendikası birlikte fener alayı düzenledi.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı İle başlayan fener alayına CHP ilçe Başkanı Orhan Özel ,ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, Eğitim İş Seydişehir Şube Başkanı Ertan Özkaynak ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Fener Alayı komitesi adına konuşan CHP ilçe başkanı Orhan Özel “Bu gün burada 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak için buradayız. Zafer Bayramının 100 . yılında coşku ile kutlayacağız” dedi. Fener alayına bayraklarla katılan vatandaşların yanı sıra bazı apartman sakinleri de balkonlarından destek verdi. Yürüyüş hükümet konağı önünde son buldu.
30 Ağustos Zafer Bayramı ‘nın 100. Yılında ilçemizde Atatürkçü Düşünce Derneği ,Cumhuriyet Halk Partisi ve Eğitim İş Sendikası birlikte fener alayı düzenledi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı İle başlayan fener alayına CHP ilçe Başkanı Orhan Özel , ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, Eğitim İş Seydişehir Şube Başkanı Ertan Özkaynak ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Fener Alayı komitesi adına konuşan CHP ilçe başkanı Orhan Özel “Bu gün burada 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak için buradayız. Zafer Bayramının 100 . yılında coşku ile kutlayacağız” dedi.

Fener alayına bayraklarla katılan vatandaşların yanı sıra bazı apartman sakinleri de balkonlarından destek verdi.

Yürüyüş hükümet konağı önünde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.