ZAFER BAYRAMI TURNUVASI, BASKETBOL ŞENLİĞİNE DÖNÜŞTÜ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2019 - 11:48, Güncelleme: 24.08.2019 - 11:48
 

ZAFER BAYRAMI TURNUVASI, BASKETBOL ŞENLİĞİNE DÖNÜŞTÜ

30 Ağustos Zafer Bayramı Basketbol Turnuvası Mersin, Alanya ve Konya takımlarının katılımıyla ilçemizde düzenleniyor.

Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği turnuvaya; Mersin’den Yenişehir Basketbol, Alanya’dan TED Koleji ve Alanya Gençlik ve Spor Kulübü, Konya’dan Delta Basketbol, Akşehir’den Umut Bahçelievler Spor Kulübü, ilçemizden de Seydişehir Akademi’nin katılıyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda 21-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen turnuva, Seydişehirli sporseverler tarafından büyük ilgi görüyor. Şenlik havasında düzenlenen turnuvada, tüm sporculara hediye verildiği ve Seydişehir Akademi Kulüp Başkanı Ali Güneş’in ise İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’a yardım ve desteklerinden dolayı plaket sunduğu öğrenildi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Basketbol Turnuvası Mersin, Alanya ve Konya takımlarının katılımıyla ilçemizde düzenleniyor.

Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği turnuvaya; Mersin’den Yenişehir Basketbol, Alanya’dan TED Koleji ve Alanya Gençlik ve Spor Kulübü, Konya’dan Delta Basketbol, Akşehir’den Umut Bahçelievler Spor Kulübü, ilçemizden de Seydişehir Akademi’nin katılıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda 21-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen turnuva, Seydişehirli sporseverler tarafından büyük ilgi görüyor.

Şenlik havasında düzenlenen turnuvada, tüm sporculara hediye verildiği ve Seydişehir Akademi Kulüp Başkanı Ali Güneş’in ise İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’a yardım ve desteklerinden dolayı plaket sunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.