ZAFER BAYRAMI’NI ZİRVEDE KUTLADILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.08.2019 - 10:12
 

ZAFER BAYRAMI’NI ZİRVEDE KUTLADILAR

İlçemizden bir grup dağcı 30 Ağustos Zafer Bayramını Küpe Dağı zirvesinde kutladı.

burada Türk bayrağını açarak Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri andılar. Dağcılar tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Büyük taarruzun 97 yılını kutladığımız şu günlerde Seydişehirli dağcılar olarak Anadolu’yu emperyalist güçlerden kurtararak bize vatan yapan; başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anmak için 2321 rakımlı Küpe Dağı Güllüyatak zirvesine tırmanmış bulunuyoruz. Ruhları şad olsun.” 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı zirvede kutlayan dağcıların isimleri şunlar: Hüseyin Gören, Necati Yüksel, Murat Pınar, Geylani Metin, Ali Babacan, Adnan Taşçı, Mustafa Akman, Ahmet Dağlı, Ali Gören
İlçemizden bir grup dağcı 30 Ağustos Zafer Bayramını Küpe Dağı zirvesinde kutladı.

burada Türk bayrağını açarak Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri andılar.

Dağcılar tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Büyük taarruzun 97 yılını kutladığımız şu günlerde Seydişehirli dağcılar olarak Anadolu’yu emperyalist güçlerden kurtararak bize vatan yapan; başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anmak için 2321 rakımlı Küpe Dağı Güllüyatak zirvesine tırmanmış bulunuyoruz. Ruhları şad olsun.”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı zirvede kutlayan dağcıların isimleri şunlar:
Hüseyin Gören, Necati Yüksel, Murat Pınar, Geylani Metin, Ali Babacan, Adnan Taşçı, Mustafa Akman, Ahmet Dağlı, Ali Gören

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.