ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NDA İLERLEYİŞ SÜRÜYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2018 - 12:40, Güncelleme: 07.03.2018 - 12:40
 

ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NDA İLERLEYİŞ SÜRÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekâtı’nın başlangıcından bu yana 2940 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekâtı’nın başlangıcından bu yana 2940 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekât kapsamında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik kara ve hava operasyonları devam ediyor. Harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2940 oldu.
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekâtı’nın başlangıcından bu yana 2940 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekâtı’nın başlangıcından bu yana 2940 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekât kapsamında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik kara ve hava operasyonları devam ediyor.

Harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2940 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.