Zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.04.2023 - 23:18, Güncelleme: 13.04.2023 - 23:18
 

Zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Beyşehir ilçesinde meydana gelen ve üç aracın karıştığı trafik kazasında 2’si sürücü toplam 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, kaza Beyşehir-Seydişehir çevre yolunda Ziraat Odası Başkanlığı hizmet binası karşısında meydana geldi. Birisi traktör olan üç aracın karıştığı kazada, H.B. idaresindeki 42 AEN 275 plakalı otomobil önünde seyir halinde olan Ö.K.’nin kullandığı traktöre, ardından da Ö.B. yönetimindeki 10 AGJ 404 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu traktör devrilerek yol üzerinde yan yatarken sürücülerden H.B. ile Ö.K. ve araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  
Beyşehir ilçesinde meydana gelen ve üç aracın karıştığı trafik kazasında 2’si sürücü toplam 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, kaza Beyşehir- Seydişehir çevre yolunda Ziraat Odası Başkanlığı hizmet binası karşısında meydana geldi.

Birisi traktör olan üç aracın karıştığı kazada, H.B. idaresindeki 42 AEN 275 plakalı otomobil önünde seyir halinde olan Ö.K.’nin kullandığı traktöre, ardından da Ö.B. yönetimindeki 10 AGJ 404 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu traktör devrilerek yol üzerinde yan yatarken sürücülerden H.B. ile Ö.K. ve araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.