ZİRAAT ODASI BAŞKANI KARDEŞİNİN KATİLİNİ ÖLDÜRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2017 - 01:57, Güncelleme: 27.10.2017 - 01:57
 

ZİRAAT ODASI BAŞKANI KARDEŞİNİN KATİLİNİ ÖLDÜRDÜ

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver eski hasımlarından biri ile girdiği tartışma sonucu hasmını vurarak öldürdü.

Kesecik mahallesinde evinin önünde meydana gelen olayda Başkan Ünver’in sarhoş olduğu iddia edilen M.Emin Kaya’yı tartışma sonucu silahı ile vurarak öldürdükten sonra Jandarmaya teslim olduğu öğrenildi. M.Emin Kaya’nın Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver’in kardeşini öldürdüğü, 12 yıl hapis yattıktan sonra serbest kaldığı aynı zamanda yakın komşu oldukları bildirildi. 2005 yılı Ekim ayında 3 çocuk babası çiftçi 43 yaşındaki Mehmet Ünver, Mehmet  Emin Kayatarafından bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürülmüştü. 12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan  Mehmet Emin Kaya, akşam saatlerinde öldürdüğü Mehmet Ünver'in kardeşi  Seydişehir Ziraat Odası Başkanı  Ahmet Ünver ile karşılaştı. İkili arasında tartışma başladı. İddiaya göre  Mehmet Emin Kaya, "Kardeşini öldürdüm, seni de öldüreceğim" diyerek  Ahmet Ünver'e bıçakla saldırmaya kalkıştı. Bunun üzerine Ünver, kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından evinin önüne gelen Ünver, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartıp peşinden gelen Kaya'nın üzerine 2 el ateş etti. Bacak ve karın bölgesinden yaralanan Kaya, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ünver de jandarma karakoluna gidip teslim oldu.  
Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver eski hasımlarından biri ile girdiği tartışma sonucu hasmını vurarak öldürdü.

Kesecik mahallesinde evinin önünde meydana gelen olayda Başkan Ünver’in sarhoş olduğu iddia edilen M.Emin Kaya’yı tartışma sonucu silahı ile vurarak öldürdükten sonra Jandarmaya teslim olduğu öğrenildi.

M.Emin Kaya’nın Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver’in kardeşini öldürdüğü, 12 yıl hapis yattıktan sonra serbest kaldığı aynı zamanda yakın komşu oldukları bildirildi.

2005 yılı Ekim ayında 3 çocuk babası çiftçi 43 yaşındaki Mehmet Ünver, Mehmet  Emin Kayatarafından bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürülmüştü.

12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan  Mehmet Emin Kaya, akşam saatlerinde öldürdüğü Mehmet Ünver'in kardeşi  Seydişehir Ziraat Odası Başkanı  Ahmet Ünver ile karşılaştı. İkili arasında tartışma başladı. İddiaya göre  Mehmet Emin Kaya, "Kardeşini öldürdüm, seni de öldüreceğim" diyerek  Ahmet Ünver'e bıçakla saldırmaya kalkıştı. Bunun üzerine Ünver, kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından evinin önüne gelen Ünver, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartıp peşinden gelen Kaya'nın üzerine 2 el ateş etti. Bacak ve karın bölgesinden yaralanan Kaya, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ünver de jandarma karakoluna gidip teslim oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.