ZİRAAT ODASI İLE VAKIFBANK ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2015 - 06:36, Güncelleme: 29.05.2015 - 06:36
 

ZİRAAT ODASI İLE VAKIFBANK ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

65 senedir Türkiye?nin, 46 senedir de Seydişehir?in hizmetinde olan Vakıfbank, Seydişehir Ziraat Odası üyelerine cazip kredi imkanları sunuyor.

Ziraat Odasında Başkan Ahmet Ünver ve Vakıfbank Seydişehir Şubesi Müdürü Dayanç Anıl Aksun’un birlikte imzaladıkları protokolle çiftçilere cazip koşullarla kredi kullanma imkanı sağladılar. İmza protokolünden sonra kısa bir açıklamada bulunan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver; ”İmzalanan bu protokol ile çiftçilerimiz daha uygun kredi kullanacak. Oda olarak bu hizmeti sağlamaktan mutluyuz dedi.” Ziraat Odasında imzalan protokol da Vakıfbank portföy yöneticisi Emre Şekerci de hazır bulundu.
65 senedir Türkiye?nin, 46 senedir de Seydişehir?in hizmetinde olan Vakıfbank, Seydişehir Ziraat Odası üyelerine cazip kredi imkanları sunuyor.

Ziraat Odasında Başkan Ahmet Ünver ve Vakıfbank Seydişehir Şubesi Müdürü Dayanç Anıl Aksun’un birlikte imzaladıkları protokolle çiftçilere cazip koşullarla kredi kullanma imkanı sağladılar.

İmza protokolünden sonra kısa bir açıklamada bulunan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver; ”İmzalanan bu protokol ile çiftçilerimiz daha uygun kredi kullanacak. Oda olarak bu hizmeti sağlamaktan mutluyuz dedi.”

Ziraat Odasında imzalan protokol da Vakıfbank portföy yöneticisi Emre Şekerci de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.