ABDULMUTTALİP DEMİREL' DEN KANDİL MESAJI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.02.2024 - 16:14, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:23
 

ABDULMUTTALİP DEMİREL' DEN KANDİL MESAJI

...

Peygamber Efendimiz ( Aleyhisselât-ü vesselâm )’ in en büyük destekçilerinden eşi ve amcasını kaybettiği, müşriklerin eziyet ve zulümlerinin arttığı bir dönemde habibini İsra ve Mirac ile taltif eden Rabbimiz'e binlerce kez hamdolsun. Müslümanlar olarak zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde, başta Gazze ve Kudüs'teki kardeşlerimiz olmak üzere, dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm altında yaşayan mazlum ve mağdur kardeşlerimizin kurtuluşuna, insanlığın hidayet ve huzuruna vesile olması ümidiyle Miraç Kandili’nizi tebrik ederim.
...

Peygamber Efendimiz ( Aleyhisselât-ü vesselâm )’ in en büyük destekçilerinden eşi ve amcasını kaybettiği, müşriklerin eziyet ve zulümlerinin arttığı bir dönemde habibini İsra ve Mirac ile taltif eden Rabbimiz'e binlerce kez hamdolsun.

Müslümanlar olarak zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde, başta Gazze ve Kudüs'teki kardeşlerimiz olmak üzere, dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm altında yaşayan mazlum ve mağdur kardeşlerimizin kurtuluşuna, insanlığın hidayet ve huzuruna vesile olması ümidiyle Miraç Kandili’nizi tebrik ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.