AĞAÇDEDE’NİN BAYRAK SEVGİSİ (VİDEOLU HABER)

Yaşam 12.01.2024 - 18:29, Güncelleme: 12.01.2024 - 18:29
 

AĞAÇDEDE’NİN BAYRAK SEVGİSİ (VİDEOLU HABER)

İlçemizde Ağaçdede olarak bilinen 84 yaşındaki Adil Bilen, ağaçlandırdığı bölgelerden biri olan İncesu üst geçidi yanına bayrak asarak asker selamına durdu.

Ömrünü ağaç dikmeye vakfeden Adil Bilen, daha önceleri de doğduğu yer olan Karacaören Mahallesi’ni ve eski devlet hastanesi çevresini kendi imkânlarıyla ağaçlandırmış, ağaçlandırmakla da kalmayıp bakımını da gözü gibi yapmıştı. Son olarak da üç sene önce evine yakın bölge olan İncesu üst geçidinin yan giriş yollarını da ağaçlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise diktiği ağaçların büyümeye başladığı ağaçlandırma bölgesine giderek Türk bayrağı asan Adil dede, astığı al bayrağın karşısına geçerek “Ey Türk bayrağı, dalgalan kana kana, bir canım kurban sana, bütün dünya hayran sana” diyerek bir de asker selamı çaktı. İnsanı duygulandıran Adil dedenin bayrağa selam çaktığı videoyu siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.
İlçemizde Ağaçdede olarak bilinen 84 yaşındaki Adil Bilen, ağaçlandırdığı bölgelerden biri olan İncesu üst geçidi yanına bayrak asarak asker selamına durdu.

Ömrünü ağaç dikmeye vakfeden Adil Bilen, daha önceleri de doğduğu yer olan Karacaören Mahallesi’ni ve eski devlet hastanesi çevresini kendi imkânlarıyla ağaçlandırmış, ağaçlandırmakla da kalmayıp bakımını da gözü gibi yapmıştı.

Son olarak da üç sene önce evine yakın bölge olan İncesu üst geçidinin yan giriş yollarını da ağaçlandırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise diktiği ağaçların büyümeye başladığı ağaçlandırma bölgesine giderek Türk bayrağı asan Adil dede, astığı al bayrağın karşısına geçerek “Ey Türk bayrağı, dalgalan kana kana, bir canım kurban sana, bütün dünya hayran sana” diyerek bir de asker selamı çaktı.

İnsanı duygulandıran Adil dedenin bayrağa selam çaktığı videoyu siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.


Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.