ALTUNYALDIZ VE EKİCİ SEYDİŞEHİR’DEYDİ

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.05.2023 - 14:47, Güncelleme: 23.05.2023 - 14:47
 

ALTUNYALDIZ VE EKİCİ SEYDİŞEHİR’DEYDİ

İkinci tura ramak kala yeni seçilen milletvekilleri, teşekkür ziyareti ve seçim çalışmaları için ilçemize gelmeye devam ediyorlar.

Yeni seçilen Konya Ak Parti Milletvekillerinden Ziya Altunyaldız ve CHP listesinden giren Konya Milletvekili Hasan Ekici de ilçe esnaf ve halkına teşekkür ederek ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları için oy istediler. Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve ilçe teşkilatıyla birlikte Seydişehir halkı ve esnafına teşekkür ziyaretinde bulundu. Altunyaldız ayrıca muhtarlarla da buluşarak kendilerine seçimde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a birinci turda olduğu gibi ikinci turda da güçlü bir destek istedi. CHP Konya Milletvekili hemşehrimiz Hasan Ekici’de Seydişehir’deydi. Esnaf ve yerel gazeteleri ziyaret etti. Gazetemizi de ziyarette bulunan Hasan Ekici, Bostandere ve Boyalı Mahallelerini ziyaret ederek ikinci turda da Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.      
İkinci tura ramak kala yeni seçilen milletvekilleri, teşekkür ziyareti ve seçim çalışmaları için ilçemize gelmeye devam ediyorlar.

Yeni seçilen Konya Ak Parti Milletvekillerinden Ziya Altunyaldız ve CHP listesinden giren Konya Milletvekili Hasan Ekici de ilçe esnaf ve halkına teşekkür ederek ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları için oy istediler.

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve ilçe teşkilatıyla birlikte Seydişehir halkı ve esnafına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Altunyaldız ayrıca muhtarlarla da buluşarak kendilerine seçimde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a birinci turda olduğu gibi ikinci turda da güçlü bir destek istedi.

CHP Konya Milletvekili hemşehrimiz Hasan Ekici’de Seydişehir’deydi. Esnaf ve yerel gazeteleri ziyaret etti.

Gazetemizi de ziyarette bulunan Hasan Ekici, Bostandere ve Boyalı Mahallelerini ziyaret ederek ikinci turda da Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.