Azerbaycan ‘dan Seydibey’e İade-i Ziyaret

Ekonomi (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.03.2022 - 14:29, Güncelleme: 15.03.2022 - 14:29
 

Azerbaycan ‘dan Seydibey’e İade-i Ziyaret

MÜSİAD Azerbaycan Heyeti, MÜSİAD Seydibey şubesine iade-i ziyaret de bulundu.

2021 yılında MÜSİAD Seydibey Heyeti MÜSİAD Azerbaycan’ı ziyaret ederek ticari görüşmeler gerçekleştirmişlerdi. Bu ziyaret ardından MÜSİAD Azerbaycan Heyeti (Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği) MÜSİAD Seydibey şubesine iade-i ziyaret de bulundu. MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Reşad Cabirli başkanlığındaki heyet, MÜSİAD Seydibey Yönetim Kurulu üyeleri arasında yapılan görüşmede Azerbaycan ile ticari faaliyetlerin daha çok arttırılması ve bölgede yapılabilecek iş birliği konuları istişare edilerek Azerbaycan'daki uygun yatırım ortamları hakkında bilgiler verdiler. Ardından Azerbaycan Heyeti üyeleri ile MÜSİAD Seydibey üyeleri arasında birebir ticari sektör görüşmeleri gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Heyet bölgenin önemli fabrika ve işletmelerinden MÜSİAD Seydibey Üyesi Abdullah Halıcı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Hasarı Yangın Ltd. Şti’ yi , MÜSİAD Seydibey Üyesi Hasan Dumlupınar’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İpek Endüstri ve MÜSİAD Seydibey Üyesi Ebubekir Erol’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu PolerPen’ i ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
MÜSİAD Azerbaycan Heyeti, MÜSİAD Seydibey şubesine iade-i ziyaret de bulundu.

2021 yılında MÜSİAD Seydibey Heyeti MÜSİAD Azerbaycan’ı ziyaret ederek ticari görüşmeler gerçekleştirmişlerdi. Bu ziyaret ardından MÜSİAD Azerbaycan Heyeti (Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği) MÜSİAD Seydibey şubesine iade-i ziyaret de bulundu.

MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Reşad Cabirli başkanlığındaki heyet, MÜSİAD Seydibey Yönetim Kurulu üyeleri arasında yapılan görüşmede Azerbaycan ile ticari faaliyetlerin daha çok arttırılması ve bölgede yapılabilecek iş birliği konuları istişare edilerek Azerbaycan'daki uygun yatırım ortamları hakkında bilgiler verdiler.

Ardından Azerbaycan Heyeti üyeleri ile MÜSİAD Seydibey üyeleri arasında birebir ticari sektör görüşmeleri gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Heyet bölgenin önemli fabrika ve işletmelerinden MÜSİAD Seydibey Üyesi Abdullah Halıcı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Hasarı Yangın Ltd. Şti’ yi , MÜSİAD Seydibey Üyesi Hasan Dumlupınar’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İpek Endüstri ve MÜSİAD Seydibey Üyesi Ebubekir Erol’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu PolerPen’ i ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.