BAŞKAN ALTAY İSO 500’E GİREN KONYALI FİRMALARI TEBRİK ETTİ

Ekonomi (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.09.2023 - 23:28, Güncelleme: 26.09.2023 - 23:28
 

BAŞKAN ALTAY İSO 500’E GİREN KONYALI FİRMALARI TEBRİK ETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan 7 Konyalı firmayı ve çalışanları tebrik ederek, şehre değer katan firmaların istihdamın artmasına ve kentsel gelişime büyük katkı sağladığını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan 7 Konyalı firmayı tebrik etti. İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde Konya’yı temsilen 7 firmanın bulunmasından mutluluk duyduklarını vurgulayan Başkan Altay, müteşebbis ruhun kentsel gelişim ve kalkınmanın sağlanmasında önemli pay sahibi olduğuna dikkat çekti. Başkan Altay, “Konya, yüzyıllardır üretimin ve ticaretin merkezi olma hüviyetini koruyor. Bir sanayi şehri olarak her geçen gün gelişimini sürdüren şehrimiz, ülkemizin parlayan yıldızı olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Saygıdeğer iş insanlarımız ise Konya’nın istihdamının artmasına verdiği büyük katkıyla gururumuz oluyor. İnanıyorum ki gelecek yıllarda Konya’mız bu listelerde daha fazla firmayla yer alacaktır. Tüm Konyalı sanayicilerimizi ve çalışanlarını gösterdikleri başarı dolayısıyla yürekten kutluyorum” dedi. İSO 500 LİSTESİNE GİREN KONYA’NIN DEVLERİ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yen alan Konyalı firmalar şu şekilde: Konya Şeker Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eti Alüminyum Anonim Şirketi, AYD Otomotiv Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tümosan Motor ve Traktör Sanayi Anonim Şirketi, Panagro Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enka Süt ve Gıda Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ova Un Fabrikası Anonim Şirketi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan 7 Konyalı firmayı ve çalışanları tebrik ederek, şehre değer katan firmaların istihdamın artmasına ve kentsel gelişime büyük katkı sağladığını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan 7 Konyalı firmayı tebrik etti.

İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde Konya’yı temsilen 7 firmanın bulunmasından mutluluk duyduklarını vurgulayan Başkan Altay, müteşebbis ruhun kentsel gelişim ve kalkınmanın sağlanmasında önemli pay sahibi olduğuna dikkat çekti. Başkan Altay, “Konya, yüzyıllardır üretimin ve ticaretin merkezi olma hüviyetini koruyor. Bir sanayi şehri olarak her geçen gün gelişimini sürdüren şehrimiz, ülkemizin parlayan yıldızı olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Saygıdeğer iş insanlarımız ise Konya’nın istihdamının artmasına verdiği büyük katkıyla gururumuz oluyor. İnanıyorum ki gelecek yıllarda Konya’mız bu listelerde daha fazla firmayla yer alacaktır. Tüm Konyalı sanayicilerimizi ve çalışanlarını gösterdikleri başarı dolayısıyla yürekten kutluyorum” dedi.

İSO 500 LİSTESİNE GİREN KONYA’NIN DEVLERİ

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yen alan Konyalı firmalar şu şekilde: Konya Şeker Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eti Alüminyum Anonim Şirketi, AYD Otomotiv Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tümosan Motor ve Traktör Sanayi Anonim Şirketi, Panagro Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enka Süt ve Gıda Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ova Un Fabrikası Anonim Şirketi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.