CHP’nin Aday Tanıtım Toplantısında Coşku Dolu Anlar... (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.02.2024 - 13:10, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:55
 

CHP’nin Aday Tanıtım Toplantısında Coşku Dolu Anlar... (videolu)

Daha önce adaylığı açıklanan Harita Mühendisi Hasan Ustaoğlu’nun belediye düğün salonundaki tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı.

CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu’nun ailesi ile beraber salona girişinde coşku doruğa çıktı. Aday Ustaoğlu’nun annesinin ve babasının elini öperek konuşmasına başlamasında duygulu anlar yaşandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan aday tanıtım program konuşması yapan Konya CHP Milletvekili Barış Bektaş, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, CHP İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Büyükşehir CHP Adayı İsmail Sonkaya’nın konuşmasından sonra Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu’nun proje sunumu ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. Aday tanıtım programına Konya CHP Milletvekili Barış Bektaş, Konya Büyükşehir CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, Konya CHP İl Başkanı Bekir Yaman, İl Yönetimi, STK Temsilcileri, muhtarlar, çevre ilçe başkanları ve çok sayıda halk katıldı. Konya CHP Milletvekili Bektaş, CHP Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu'na destek isteyerek :" Belediye başkan adayımız, yüksek seviyeli, belediyecilikte ilgili ciddi bir birikimi var. Güvenli, dürüstlük,  halkçı belediyeciliğin vizyonunu ve uygulamalarını biliyor. Seydişehir halkından destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.      
Daha önce adaylığı açıklanan Harita Mühendisi Hasan Ustaoğlu’nun belediye düğün salonundaki tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı.

CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu’nun ailesi ile beraber salona girişinde coşku doruğa çıktı.

Aday Ustaoğlu’nun annesinin ve babasının elini öperek konuşmasına başlamasında duygulu anlar yaşandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan aday tanıtım program konuşması yapan Konya CHP Milletvekili Barış Bektaş, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, CHP İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Büyükşehir CHP Adayı İsmail Sonkaya’nın konuşmasından sonra Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu’nun proje sunumu ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Aday tanıtım programına Konya CHP Milletvekili Barış Bektaş, Konya Büyükşehir CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, Konya CHP İl Başkanı Bekir Yaman, İl Yönetimi, STK Temsilcileri, muhtarlar, çevre ilçe başkanları ve çok sayıda halk katıldı.

Konya CHP Milletvekili Bektaş, CHP Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu'na destek isteyerek :"

Belediye başkan adayımız, yüksek seviyeli, belediyecilikte ilgili ciddi bir birikimi var. Güvenli, dürüstlük,  halkçı belediyeciliğin vizyonunu ve uygulamalarını biliyor. Seydişehir halkından destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.