Demirel ve Yeni Yönetim Basına Tanıtıldı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.02.2024 - 16:56, Güncelleme: 08.02.2024 - 19:50
 

Demirel ve Yeni Yönetim Basına Tanıtıldı…

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel ve Ak Parti Yeni Yönetimi İlçe Teşkilat Binasında Basınla Bir Araya Geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları ve partililerin katıldığı basın toplantısında Ak Parti İlçe Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel parti teşkilatıyla buluştu. Basın toplantısında konuşma yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel:”  İktidar, Büyükşehir Belediyesi ve biz üçlü olarak Seydişehir’ e en iyi hizmeti vermeye hazırız. İnşallah 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi. Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay basın mensuplarına yeni oluşturulan Ak Parti ilçe yönetimi ile ilgili bilgi verdi. Ak Partinin yeni yönetimi aşağıdaki isimlerden oluşuyor; Başkan Kemalettin Atalay Siyasi ve Hukuk İşleri başkanı Vedat Koçak Teşkilat Başkanı Necati Yüksel Seçim İşleri Başkanı Halil İbrahim Çoban Tanıtım ve Medya Başkanı Kenan Akbaş Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Ramazan Arın Sosyal Politikalar Başkanı Emine Öğüt Ekonomi İşleri Başkanı Ayşe Güzelbay Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Tosun Mali ve İdari İşler Başkanı Murat Dumlupınar İlçe Sekreteri Miyase Özdemir Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yavuz, Muhammet Kargılı, Recep Bağardı, Mehmet Gültekin, Savaş Özel Kerim Ak, Recep Tunçoğlu, Kudret Bilban ve Merve Kezban Okutan.    
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel ve Ak Parti Yeni Yönetimi İlçe Teşkilat Binasında Basınla Bir Araya Geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları ve partililerin katıldığı basın toplantısında Ak Parti İlçe Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel parti teşkilatıyla buluştu.

Basın toplantısında konuşma yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel:”  İktidar, Büyükşehir Belediyesi ve biz üçlü olarak Seydişehir’ e en iyi hizmeti vermeye hazırız. İnşallah 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay basın mensuplarına yeni oluşturulan Ak Parti ilçe yönetimi ile ilgili bilgi verdi.

Ak Partinin yeni yönetimi aşağıdaki isimlerden oluşuyor;

Başkan Kemalettin Atalay

Siyasi ve Hukuk İşleri başkanı Vedat Koçak

Teşkilat Başkanı Necati Yüksel

Seçim İşleri Başkanı Halil İbrahim Çoban

Tanıtım ve Medya Başkanı Kenan Akbaş

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Ramazan Arın

Sosyal Politikalar Başkanı Emine Öğüt

Ekonomi İşleri Başkanı Ayşe Güzelbay

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Tosun

Mali ve İdari İşler Başkanı Murat Dumlupınar

İlçe Sekreteri Miyase Özdemir

Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yavuz, Muhammet Kargılı, Recep Bağardı, Mehmet Gültekin, Savaş Özel Kerim Ak, Recep Tunçoğlu, Kudret Bilban ve Merve Kezban Okutan.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.