GELECEĞİN VİRTÜÖZÜ ALİ KAĞAN DEMİR (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.01.2023 - 14:21, Güncelleme: 25.01.2023 - 14:21
 

GELECEĞİN VİRTÜÖZÜ ALİ KAĞAN DEMİR (Videolu)

Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan 17 yaşındaki Ali Kağan Demir, udi olarak geleceğin büyük ustası gösteriliyor.

Öğretmenleri, ünlü müzisyenler ve çevresi tarafından geleceğin virtüözü olarak görünen henüz 17 yaşında olmasına rağmen udun yanı sıra bağlama, cümbüş, keman ve klarnet çalabilen Ali Kağan Demir, yarıyıl tatili için gelmiş olduğu memleketi Seydişehir’deki evindeki müzik odasını bizler için açtı. Boğazından rahatsız olmasına rağmen bizlere mini bir konser veren Demir yavrumuz, müziğe 5-6 yaşlarında darbuka çalarak başladığını, şuanda hemen hemen tüm müzik aletlerini çalabildiğini, ama müzikte iktisadinin ud üzerine olduğunu söyleyerek: “Karaman’da yatılı Güzel Sanatlar Lisesi’nin 3.sınıfında okuyorum. Öğretmenlerim bana sağ olsun her konuda yardımcı oluyorlar. Şuanda ailemle yaşadığım evimin müzik odasındayım. Gördüğünüz gibi ailemde bana müzikte ilerlemem için her türlü fedakarlığı gösterdiler. Evin bir odasını da müzik çalışmam için bana ayırdılar. Konya ve Karaman bölgesinde udi üstatlarımdan da çalışmalarımla ilgili olumlu tepki alıyorum. İlerde müzik üzerine üniversitelerde kariyer yapma düşüncesindeyim.” dedi. Seydişehir’de yaşayan müzisyenler ise Ali Kapan Demir’in yaşının henüz küçük olmasına rağmen geleceğinin parlak olduğunu, efendiliğiyle, sanatıyla şimdiden adından söz ettirdiğinden bahsederek: “Ali kardeşimiz ilerisi için udi virtüözü olarak görüyoruz.” kendisine başarılar dilediler.    
Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan 17 yaşındaki Ali Kağan Demir, udi olarak geleceğin büyük ustası gösteriliyor.

Öğretmenleri, ünlü müzisyenler ve çevresi tarafından geleceğin virtüözü olarak görünen henüz 17 yaşında olmasına rağmen udun yanı sıra bağlama, cümbüş, keman ve klarnet çalabilen Ali Kağan Demir, yarıyıl tatili için gelmiş olduğu memleketi Seydişehir’deki evindeki müzik odasını bizler için açtı.

Boğazından rahatsız olmasına rağmen bizlere mini bir konser veren Demir yavrumuz, müziğe 5-6 yaşlarında darbuka çalarak başladığını, şuanda hemen hemen tüm müzik aletlerini çalabildiğini, ama müzikte iktisadinin ud üzerine olduğunu söyleyerek: “Karaman’da yatılı Güzel Sanatlar Lisesi’nin 3.sınıfında okuyorum. Öğretmenlerim bana sağ olsun her konuda yardımcı oluyorlar. Şuanda ailemle yaşadığım evimin müzik odasındayım. Gördüğünüz gibi ailemde bana müzikte ilerlemem için her türlü fedakarlığı gösterdiler. Evin bir odasını da müzik çalışmam için bana ayırdılar. Konya ve Karaman bölgesinde udi üstatlarımdan da çalışmalarımla ilgili olumlu tepki alıyorum. İlerde müzik üzerine üniversitelerde kariyer yapma düşüncesindeyim.” dedi.

Seydişehir’de yaşayan müzisyenler ise Ali Kapan Demir’in yaşının henüz küçük olmasına rağmen geleceğinin parlak olduğunu, efendiliğiyle, sanatıyla şimdiden adından söz ettirdiğinden bahsederek: “Ali kardeşimiz ilerisi için udi virtüözü olarak görüyoruz.” kendisine başarılar dilediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.