GÜRAY ALÜMİNYUM'A BAŞARI ÖDÜLÜ

Ekonomi (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.04.2022 - 15:32, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:38
 

GÜRAY ALÜMİNYUM'A BAŞARI ÖDÜLÜ

İstanbul’da faaliyet gösteren ilçemiz firmalarından Güray Alüminyuma, 2021 yılı ihracat onur ödülü verildi.

Güray Alüminyum Paz. ve San. Tic. Ltd. Şti.’ne İstanbul Demir Ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği tarafından, 2021 yılında birliğin ihracat sıralamasında ilk 1000’e girdiği için başarı belgesiyle ödüllendirildiği öğrenildi. 2011 yılı ortalarında İstanbul Dudullu İmes Sanayi Sitesinde Feridun Güray tarafından Güray Alüminyum adı altında özel alaşımlı alüminyum plaka, levha, boru, çubuk ve ekstrüzyon grubu ürünlerin tedarikini yapmaktadır.
İstanbul’da faaliyet gösteren ilçemiz firmalarından Güray Alüminyuma, 2021 yılı ihracat onur ödülü verildi.

Güray Alüminyum Paz. ve San. Tic. Ltd. Şti.’ne İstanbul Demir Ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği tarafından, 2021 yılında birliğin ihracat sıralamasında ilk 1000’e girdiği için başarı belgesiyle ödüllendirildiği öğrenildi.

2011 yılı ortalarında İstanbul Dudullu İmes Sanayi Sitesinde Feridun Güray tarafından Güray Alüminyum adı altında özel alaşımlı alüminyum plaka, levha, boru, çubuk ve ekstrüzyon grubu ürünlerin tedarikini yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.