HELAL OLSUN GONYALILARA...

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.03.2023 - 10:37, Güncelleme: 06.03.2023 - 10:37
 

HELAL OLSUN GONYALILARA...

Ali Saylam Köşe Yazısı

Depremin ilk gününden itibaren Hatay ağırlıklı, arama, kurtarma yardım ve lojistik hizmetlerinde Konya'mızdan yapılan özverili çalışmalar, her görüşten insanın takdirini kazandı. 2844 personeli ile başlarında kendisi de olmak üzere depremle yerle bir olan Hatay'daki kısa sürede su, elektrik, mobil iletişim, yollar, tuvalet gibi gerekli ihtiyaçların sağlanması için olağanüstü bir çaba gösteren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a … Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesindeki köşe yazısında "Kiminle konuşsam Konya Belediyesi” diyor. Helal olun Konya Belediyesine, Halk TV de konuşan HDP'li Sırrı Süreyya Önder ise "Konya Belediyesi canını dişine takıp insan üstü bir çaba ile bir sürü şey yaptı. Ben bunları görmezden mi geleyim "diyerek takdirlerini belirtti. Seydişehir Belediyesi, deprem bölgesine ilk günden itibaren arama kurtarma, sıcak yemek, iş makineleri, inşaatçı gibi destekleri ve başkanımızın da sık sık deprem bölgesine bizzat kendi giderek oradaki personeline moral vermesi, eksiklerinin yerinde görülerek giderilmesi noktasında takdire şayan çalışmalara imza attı. Allah bu türlü felaketleri inşallah bir daha yaşatmaz. Bugün onlara yarın bize misali bu zor günlerde tek yürek olabilmek önemli. Bu zor imtihanda Konya'mızın deprem bölgesindeki çalışmalarıyla, öne çıkması da açıkçası beni de gururlandırdı. Büyükşehir Belediyesi başkanı Altay ve büyükşehirle koordineli çalışarak deprem bölgesinde önemli hizmetlerde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve emeği geçen tüm belediye personellerine Seydişehir Basını olarak Konya'nın şanını yükselttikleri için çok teşekkürler.
Ali Saylam Köşe Yazısı

Depremin ilk gününden itibaren Hatay ağırlıklı, arama, kurtarma yardım ve lojistik hizmetlerinde Konya'mızdan yapılan özverili çalışmalar, her görüşten insanın takdirini kazandı.

2844 personeli ile başlarında kendisi de olmak üzere depremle yerle bir olan Hatay'daki kısa sürede su, elektrik, mobil iletişim, yollar, tuvalet gibi gerekli ihtiyaçların sağlanması için olağanüstü bir çaba gösteren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a …

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesindeki köşe yazısında "Kiminle konuşsam Konya Belediyesi” diyor. Helal olun Konya Belediyesine,

Halk TV de konuşan HDP'li Sırrı Süreyya Önder ise "Konya Belediyesi canını dişine takıp insan üstü bir çaba ile bir sürü şey yaptı. Ben bunları görmezden mi geleyim "diyerek takdirlerini belirtti.

Seydişehir Belediyesi, deprem bölgesine ilk günden itibaren arama kurtarma, sıcak yemek, iş makineleri, inşaatçı gibi destekleri ve başkanımızın da sık sık deprem bölgesine bizzat kendi giderek oradaki personeline moral vermesi, eksiklerinin yerinde görülerek giderilmesi noktasında takdire şayan çalışmalara imza attı.

Allah bu türlü felaketleri inşallah bir daha yaşatmaz. Bugün onlara yarın bize misali bu zor günlerde tek yürek olabilmek önemli.

Bu zor imtihanda Konya'mızın deprem bölgesindeki çalışmalarıyla, öne çıkması da açıkçası beni de gururlandırdı.

Büyükşehir Belediyesi başkanı Altay ve büyükşehirle koordineli çalışarak deprem bölgesinde önemli hizmetlerde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve emeği geçen tüm belediye personellerine

Seydişehir Basını olarak Konya'nın şanını yükselttikleri için çok teşekkürler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.