İLÇEMİZDEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKIYOR GÜRKANI’I FİNAL MAÇINDA YALNIZ BIRAKMAYALIM

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.10.2023 - 10:45, Güncelleme: 07.10.2023 - 11:46
 

İLÇEMİZDEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKIYOR GÜRKANI’I FİNAL MAÇINDA YALNIZ BIRAKMAYALIM

İLÇEMİZDEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKIYOR GÜRKANI’I FİNAL MAÇINDA YALNIZ BIRAKMAYALIM

Antalya-Kemer’de devam eden 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasında şehrimizden bir dünya şampiyonu çıkıyor. 29 Eylül 08 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen 65 Ülkeden 1000’e yakın sporcunun iştirak ettiği şampiyonada sessiz sedasız finale kalan Gürkan Uğur Yıldız hem ülkemizin hem ilçemizin göğsünü kabarttı. Seydişehir Belediyespor bünyesinde ve babası Serkan Yıldız tarafından hazırlanan Gürkan Uğur Yıldız, ağustos ayında Afyon’da yapılan elemelerde milli takım forması altında dünya şampiyonasına katılmayı haketmişti. Bulgaristan’da zulümden kaçan ve Seydişehir ETİ SAS güreş takımında bize bu heyecanı yaşatan Ali Kaya, İsmail faikoğlu gibi sporculardan ve judocu kızlarımızdan sonra bu heyecanı gururu Gürkan Uğur Yıldız yaşattı… İlçemiz STK başkanlarının, duyarlı vatandaşlarımızın halkımızın ve erkanımızın final maçında Gürkan’ı yalnız bırakmayacağı kanaatindeyiz. Antalya kemer uzak bir yer değil. Gürkan’ı final maçında yalnız bırakmayalım.
İLÇEMİZDEN DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKIYOR GÜRKANI’I FİNAL MAÇINDA YALNIZ BIRAKMAYALIM

Antalya-Kemer’de devam eden 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasında şehrimizden bir dünya şampiyonu çıkıyor.

29 Eylül 08 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen 65 Ülkeden 1000’e yakın sporcunun iştirak ettiği şampiyonada sessiz sedasız finale kalan Gürkan Uğur Yıldız hem ülkemizin hem ilçemizin göğsünü kabarttı.

Seydişehir Belediyespor bünyesinde ve babası Serkan Yıldız tarafından hazırlanan Gürkan Uğur Yıldız, ağustos ayında Afyon’da yapılan elemelerde milli takım forması altında dünya şampiyonasına katılmayı haketmişti. Bulgaristan’da zulümden kaçan ve Seydişehir ETİ SAS güreş takımında bize bu heyecanı yaşatan Ali Kaya, İsmail faikoğlu gibi sporculardan ve judocu kızlarımızdan sonra bu heyecanı gururu Gürkan Uğur Yıldız yaşattı…

İlçemiz STK başkanlarının, duyarlı vatandaşlarımızın halkımızın ve erkanımızın final maçında Gürkan’ı yalnız bırakmayacağı kanaatindeyiz.

Antalya kemer uzak bir yer değil. Gürkan’ı final maçında yalnız bırakmayalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.