VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 02:05, Güncelleme: 23.02.2015 - 02:05
 

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü, 25. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü, 25. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.Hükümet Konağı önündeki alana çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar Kaymakam Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ile devam etti. Kutlamalara Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Fatih Polat ve kurum çalışanları katıldı. Kaymakam Sonel'de Vergi Haftasının önemine dikkat çekerek her mükellefin üzerine düşen vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Müdür Polat ise, Vergi Haftası'nın, kamuoyunda vergi idaresi ile mükellef ilişkilerinin daha sağlam temellere oturtulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla kutlandığını söyledi. 
Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü, 25. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü, 25. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.Hükümet Konağı önündeki alana çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar Kaymakam Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ile devam etti.

Kutlamalara Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Fatih Polat ve kurum çalışanları katıldı.

Kaymakam Sonel'de Vergi Haftasının önemine dikkat çekerek her mükellefin üzerine düşen vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Müdür Polat ise, Vergi Haftası'nın, kamuoyunda vergi idaresi ile mükellef ilişkilerinin daha sağlam temellere oturtulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla kutlandığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.