KAOBDER?DEN MÜDÜR ÜNÜVAR?A TEŞEKKÜR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 07:26, Güncelleme: 24.02.2015 - 07:26
 

KAOBDER?DEN MÜDÜR ÜNÜVAR?A TEŞEKKÜR

Konya Sportif Olta Balıkçılığı Ve Su Hayatını Koruma Derneği (KAOBDER) Seydişehir Taraşçı Göletinde yasak avlanmalara karşı denetim yapan Seydişehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ithafen bir teşekkür mesajı yayınladı

Konya Sportif Olta Balıkçılığı Ve Su Hayatını Koruma Derneği (KAOBDER)  Seydişehir Taraşçı Göletinde yasak avlanmalara karşı denetim yapan Seydişehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ithafen bir teşekkür mesajı yayınladı Bir ihbarı değerlendirmek üzere Seydişehir’e gelen KAOBDER yetkilileri ihbarın asılsız olduğunu ve Seydişehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar’ın  usulsüzlüğe göz yummadan görevini yerine getirdiği için teşekkür ettiler. KAOBDER yetkilileri yaptıkları açıklamada “Seydişehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gelen bir ihbarı değerlendirerek zorlu hava şartlarına rağmen 24 Şubat 2015 tarihinde " Seydişehir Taraşçı Göleti " nde Denetimlerde bulunmuştur. Yapılan denetimlerde herhangi bir usulsüz avcılık faaliyetine rastlanmamış olup , başta Sn. Yavuz Ünüvar olmak üzere İlçe Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz.” Dediler.
Konya Sportif Olta Balıkçılığı Ve Su Hayatını Koruma Derneği (KAOBDER) Seydişehir Taraşçı Göletinde yasak avlanmalara karşı denetim yapan Seydişehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ithafen bir teşekkür mesajı yayınladı

Konya Sportif Olta Balıkçılığı Ve Su Hayatını Koruma Derneği (KAOBDER)  Seydişehir Taraşçı Göletinde yasak avlanmalara karşı denetim yapan Seydişehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ithafen bir teşekkür mesajı yayınladı

Bir ihbarı değerlendirmek üzere Seydişehir’e gelen KAOBDER yetkilileri ihbarın asılsız olduğunu ve Seydişehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar’ın  usulsüzlüğe göz yummadan görevini yerine getirdiği için teşekkür ettiler.

KAOBDER yetkilileri yaptıkları açıklamada “Seydişehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gelen bir ihbarı değerlendirerek zorlu hava şartlarına rağmen 24 Şubat 2015 tarihinde " Seydişehir Taraşçı Göleti " nde Denetimlerde bulunmuştur. Yapılan denetimlerde herhangi bir usulsüz avcılık faaliyetine rastlanmamış olup , başta Sn. Yavuz Ünüvar olmak üzere İlçe Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz.” Dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.