İsimsiz kahramanlara Binlerce Teşekkür..!

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.02.2023 - 16:24, Güncelleme: 18.02.2023 - 16:24
 

İsimsiz kahramanlara Binlerce Teşekkür..!

Ali Saylam Köşe Yazısı

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremde Seydişehir tek yürek olup diğer kentlerden geri kalmadı. Kaymakamlık ve Belediyenin kurduğu koordinasyon merkezleriyle depremin ilk gününden itibaren bölgeye yardım yağdırdı. Bizlerde bu yardımların haberlerini yaparak vatandaşlarımızı aydınlatmaya çalıştık. Birde gönüllü can siperhane hizmet edenler vardı ki onların ismi cismi duyulmadı. Açıkçası bu yardım melekleri de kendilerinin zikredilmesini pek istemediler. İşte bu isimsiz kahramanların kim olduğunu, bildiğim kadar ve aldığım bilgilerle tüm Seydişehirliler adına teşekkür etmek istedim. Depremin ilk anından itibaren 39 can ve 167 cansız beden çıkaran Belediyenin arama kurtarma ekibi ve Eti Alüminyum A.Ş. nin çok sayıdaki kurtarma ekibinin yaptıkları destansı çalışmalarını hepimiz duyduk, yazdık. En üst düzeyde yapılan yardımlardaki özverili çalışmalara hep birlikte şahit olduk. Şimdide bu yazımızla kamuoyundaki bilinmeyen isimsiz kahramanlardan bahsedelim. Başta riyakarlıktan uzak tek amaçları karşılıksız depremzedelere yardım etmek olan, depremin ilk gününden itibaren gece gündüz uğraş veren binlerce Seydişehirli gençlere ve Kızılay’da gönüllü hizmet eden genç Kızılaycılara ve Gençlik Merkezinde oluşturulan yüzlerce gönüllü gence bu samimi uğraşları için… Depremin ilk gününde Değirmenci Mahallesinden bölgeye giden ve orada madenci kurtarma ekiplerine meslekleriyle ilgili büyük destek veren 18 inşaat ustasına… Depremi duyar duymaz organize olup kendi araçlarıyla bölgeye ulaşan çoğunluğu inşaat ustası olan ve kendi imkanlarıyla bir hafta boyunca 3 saat uykuyla göz yaşları içerisinde onlarca can, çok sayıda cansız beden çıkaran 47 Dikilitaşlı gönüllümüze… Yardımların deprem bölgesine nakliyesinde birçoğunu kendileri karşılayan, diğerlerini mazot parasına taşıyan Taşıyıcılar Kooperatifine… Kaymakamlık ve Belediye tarafından düzenlenen organizasyonda Muhtarlarımızın ve başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere diğer odalarımızın ellerini taşın altına koyarak yardımda yarışmalarına... Teşekkür Etmek İstedim! Seydişehir olarak bu isimsiz kahramanlar yaptıkları bu yardım çalışmalarını hiçbir zaman unutamayacaklar. Hele günde 2-3 saat uykuyla ağlaya ağlaya bölgede kurtarma çalışmaları yapan bu felakette Seydişehir’imizin şanını yükselten neferlerin kıyamet gününü andıran o deprem manzaraları hiçbir zaman hafızlarından çıkmayacak. Bizim yaptığımız teşekkür ancak onların bir nebzede olsa yorgunluğunu giderecek. Bizlerde Sizleri Unutmayacağız, Tekrar BİNLERCE TEŞEKKÜR… Not: Yukarıda saydığımız isimsiz kahramanlardan unuttuğumuz ya da göremediğimiz olabilir. Haklarını helal etsinler. İsimlerini ulaştırırlarsa onları da zikretmek isterim.
Ali Saylam Köşe Yazısı

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremde Seydişehir tek yürek olup diğer kentlerden geri kalmadı.

Kaymakamlık ve Belediyenin kurduğu koordinasyon merkezleriyle depremin ilk gününden itibaren bölgeye yardım yağdırdı.

Bizlerde bu yardımların haberlerini yaparak vatandaşlarımızı aydınlatmaya çalıştık.

Birde gönüllü can siperhane hizmet edenler vardı ki onların ismi cismi duyulmadı.

Açıkçası bu yardım melekleri de kendilerinin zikredilmesini pek istemediler.

İşte bu isimsiz kahramanların kim olduğunu, bildiğim kadar ve aldığım bilgilerle tüm Seydişehirliler adına teşekkür etmek istedim.

Depremin ilk anından itibaren 39 can ve 167 cansız beden çıkaran Belediyenin arama kurtarma ekibi ve Eti Alüminyum A.Ş. nin çok sayıdaki kurtarma ekibinin yaptıkları destansı çalışmalarını hepimiz duyduk, yazdık.

En üst düzeyde yapılan yardımlardaki özverili çalışmalara hep birlikte şahit olduk.

Şimdide bu yazımızla kamuoyundaki bilinmeyen isimsiz kahramanlardan bahsedelim.

Başta riyakarlıktan uzak tek amaçları karşılıksız depremzedelere yardım etmek olan, depremin ilk gününden itibaren gece gündüz uğraş veren binlerce Seydişehirli gençlere ve Kızılay’da gönüllü hizmet eden genç Kızılaycılara ve Gençlik Merkezinde oluşturulan yüzlerce gönüllü gence bu samimi uğraşları için…

Depremin ilk gününde Değirmenci Mahallesinden bölgeye giden ve orada madenci kurtarma ekiplerine meslekleriyle ilgili büyük destek veren 18 inşaat ustasına…

Depremi duyar duymaz organize olup kendi araçlarıyla bölgeye ulaşan çoğunluğu inşaat ustası olan ve kendi imkanlarıyla bir hafta boyunca 3 saat uykuyla göz yaşları içerisinde onlarca can, çok sayıda cansız beden çıkaran 47 Dikilitaşlı gönüllümüze…

Yardımların deprem bölgesine nakliyesinde birçoğunu kendileri karşılayan, diğerlerini mazot parasına taşıyan Taşıyıcılar Kooperatifine…

Kaymakamlık ve Belediye tarafından düzenlenen organizasyonda Muhtarlarımızın ve başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere diğer odalarımızın ellerini taşın altına koyarak yardımda yarışmalarına...

Teşekkür Etmek İstedim!

Seydişehir olarak bu isimsiz kahramanlar yaptıkları bu yardım çalışmalarını hiçbir zaman unutamayacaklar.

Hele günde 2-3 saat uykuyla ağlaya ağlaya bölgede kurtarma çalışmaları yapan bu felakette Seydişehir’imizin şanını yükselten neferlerin kıyamet gününü andıran o deprem manzaraları hiçbir zaman hafızlarından çıkmayacak.

Bizim yaptığımız teşekkür ancak onların bir nebzede olsa yorgunluğunu giderecek.

Bizlerde Sizleri Unutmayacağız,

Tekrar BİNLERCE TEŞEKKÜR…

Not: Yukarıda saydığımız isimsiz kahramanlardan unuttuğumuz ya da göremediğimiz olabilir. Haklarını helal etsinler. İsimlerini ulaştırırlarsa onları da zikretmek isterim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ankaralı_bamya
(20.02.2023 10:08 - #762)
Allah hepsinden razı olsun. Size de teşekkürler, böyle ince ve zarif düşünceniz için.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.