LGS Seydişehir 1'İNCİSİ Belli Oldu

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.06.2023 - 11:48, Güncelleme: 27.06.2023 - 11:48
 

LGS Seydişehir 1'İNCİSİ Belli Oldu

İlkokulu ve ortaokulu Özgüven Sistem Kolejinde okuyan Ceylin Karaca ,90 soruda sadece 1 yanlış yaparak ilçe birincisi oldu.

    Ceylin KARACA:" Bu sürece 8 yıldır hazırlanıyordum. Uzun ve yorucu bir maraton oldu ama  sonunda amacıma ulaştım. Bu süreçte benim yanımda olan öncelikle aileme, öğretmenlerime ve özellikle de her anımda yanımda olan okuluma teşekkür ederim.  Gelecek yıl sınava hazırlanacak olan arkadaşlarıma tavsiyem sabırla bu süreci yönetmeleri olacaktır. Tabii sınava hazırlandıkları kurumda çok önemli . Sekiz yıldır öğrencisi olduğum ikinci evim olan   Özgüven Sistem Kolejine hedeflerime ulaşmak için  güvendim. Ders öğretmenlerimiz bizleri çok iyi takip etti, rehberlik öğretmenlerimiz programlarımızı düzenli yapıp psikolojik destek verdi. Her hafta denemelere girerek eksiklerimi tamamladım vesonunda da hedefime ulaştım."dedi .
İlkokulu ve ortaokulu Özgüven Sistem Kolejinde okuyan Ceylin Karaca ,90 soruda sadece 1 yanlış yaparak ilçe birincisi oldu.

 

 

Ceylin KARACA:" Bu sürece 8 yıldır hazırlanıyordum. Uzun ve yorucu bir maraton oldu ama  sonunda amacıma ulaştım.

Bu süreçte benim yanımda olan öncelikle aileme, öğretmenlerime ve özellikle de her anımda yanımda olan okuluma teşekkür ederim.

 Gelecek yıl sınava hazırlanacak olan arkadaşlarıma tavsiyem sabırla bu süreci yönetmeleri olacaktır. Tabii sınava hazırlandıkları kurumda çok önemli . Sekiz yıldır öğrencisi olduğum ikinci evim olan   Özgüven Sistem Kolejine hedeflerime ulaşmak için  güvendim. Ders öğretmenlerimiz bizleri çok iyi takip etti, rehberlik öğretmenlerimiz programlarımızı düzenli yapıp psikolojik destek verdi. Her hafta denemelere girerek eksiklerimi tamamladım vesonunda da hedefime ulaştım."dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.