MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ÜYELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.02.2024 - 16:49, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:49
 

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ÜYELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

...

Makina Mühendisleri Odası Konya Şube başkanı Doç. Dr. Aziz Hakan ALTUN ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir de ki üyelerle bir araya gelerek üyelerin taleplerini ve isteklerini dinledi. Seydişehir Makina Mühendisleri Odası Temsilcisi Serkan Kapıcı ve üyelerinin katıldığı, Adile Baysal Kültür Evinde yemekli buluşmada birlikte yenen yemekten sonra Meslek ve meslektaş sorunları değerlendirildi.
...

Makina Mühendisleri Odası Konya Şube başkanı Doç. Dr. Aziz Hakan ALTUN ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir de ki üyelerle bir araya gelerek üyelerin taleplerini ve isteklerini dinledi.

Seydişehir Makina Mühendisleri Odası Temsilcisi Serkan Kapıcı ve üyelerinin katıldığı, Adile Baysal Kültür Evinde yemekli buluşmada birlikte yenen yemekten sonra Meslek ve meslektaş sorunları değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.