MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSPANYA’DA

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.09.2023 - 14:08, Güncelleme: 01.09.2023 - 14:08
 

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSPANYA’DA

Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İspanya’ya gitti.

Okul yetkililerinin yaptığı açıklamada: “Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Mesleki Eğitim alanında akredite edilmiştir. Bu kapsamda 2022-1-TR01-KA121-VET-000066485 numaralı 2022 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyon isimli projesinde okulumuz Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İspanya’ya gitti. 20.08.2023 - 09.09.2023 tarihleri arasında İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirilecek hareketliliğe Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 7 öğrenci ve 2 öğretmen katılmıştır. Öğrenciler alanlarıyla ilgili restoranlarda staj yapmaya başlamışlardır. Projenin amacı doğrultusunda öğlenciler stajları boyunca İspanya yemek kültürünü tanıyacaklar, dil becerilerini geliştirecekler ve mesleklerinde yeni bilgi ve deneyimler kazanacaklardır. Ayrıca Avrupa kültürünü de tanıyacaklardır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.” Dedi.    
Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İspanya’ya gitti.

Okul yetkililerinin yaptığı açıklamada: “Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Mesleki Eğitim alanında akredite edilmiştir. Bu kapsamda 2022-1-TR01-KA121-VET-000066485 numaralı 2022 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyon isimli projesinde okulumuz Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İspanya’ya gitti.

20.08.2023 - 09.09.2023 tarihleri arasında İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirilecek hareketliliğe Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 7 öğrenci ve 2 öğretmen katılmıştır. Öğrenciler alanlarıyla ilgili restoranlarda staj yapmaya başlamışlardır. Projenin amacı doğrultusunda öğlenciler stajları boyunca İspanya yemek kültürünü tanıyacaklar, dil becerilerini geliştirecekler ve mesleklerinde yeni bilgi ve deneyimler kazanacaklardır. Ayrıca Avrupa kültürünü de tanıyacaklardır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.