MHP YENİ İLÇE BAŞKANI YUSUF ARICIOĞLU OLDU

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.08.2023 - 12:24, Güncelleme: 28.08.2023 - 12:24
 

MHP YENİ İLÇE BAŞKANI YUSUF ARICIOĞLU OLDU

MHP 14. Olağan Kongresi Seydişehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti. Seçimlerde tek listeyle giren eski MHP İlçe Başkanlarından Yusuf Arıcıoğlu, MHP Seydişehir İlçe Başkanlığına seçildi.

MHP’nin Olağan İlçe kongresine MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, eski belediye başkanlarından Abdulkadir Çat ve delegeler katıldı. Divan başkanlığına seçilen Konya Milletvekili Konur Alp Koçak: “28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak yasama ve yürütme organlarının seçiminde büyük başarı gösterildi. MHP’de seçimlerden güçlenerek çıktı. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de MHP yine büyük bir başarıyla çıkacaktır. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin daim olsun. Fitne ve fesat saçmaya gayret edenlere meydan vermeyelim” dedi. İl Başkanı Remzi Karaaslan’da konuşmasında “Konya il ve 31 ilçe teşkilatı olarak bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Genel merkez ve yerel teşkilatlar olarak bir bütünlük içerisinde yerel seçimlerin hazırlıklarına başladık. Bundan önceki genel seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de Belediye Başkanlıklarımızı artırarak başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. Başkan Karaaslan sözlerini “Ne mutlu Türküm diyene” diyerek tamamladı. Sonrasında eski başkan Eyyüp Gül’ün selamlama konuşmasıyla devam eden kongre tek listeyle başkanlığa aday olan Yusuf Arıcıoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Siyasi konuşmalardan sonra seçime geçildi. Seçimin sonucunda Yusuf Arıcıoğlu başkan seçilirken yönetimde de aşağıdaki isimler yer aldı.      
MHP 14. Olağan Kongresi Seydişehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti. Seçimlerde tek listeyle giren eski MHP İlçe Başkanlarından Yusuf Arıcıoğlu, MHP Seydişehir İlçe Başkanlığına seçildi.

MHP’nin Olağan İlçe kongresine MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, eski belediye başkanlarından Abdulkadir Çat ve delegeler katıldı.

Divan başkanlığına seçilen Konya Milletvekili Konur Alp Koçak: “28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak yasama ve yürütme organlarının seçiminde büyük başarı gösterildi. MHP’de seçimlerden güçlenerek çıktı. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de MHP yine büyük bir başarıyla çıkacaktır. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin daim olsun. Fitne ve fesat saçmaya gayret edenlere meydan vermeyelim” dedi.

İl Başkanı Remzi Karaaslan’da konuşmasında “Konya il ve 31 ilçe teşkilatı olarak bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Genel merkez ve yerel teşkilatlar olarak bir bütünlük içerisinde yerel seçimlerin hazırlıklarına başladık. Bundan önceki genel seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de Belediye Başkanlıklarımızı artırarak başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Başkan Karaaslan sözlerini “Ne mutlu Türküm diyene” diyerek tamamladı.

Sonrasında eski başkan Eyyüp Gül’ün selamlama konuşmasıyla devam eden kongre tek listeyle başkanlığa aday olan Yusuf Arıcıoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

Siyasi konuşmalardan sonra seçime geçildi.

Seçimin sonucunda Yusuf Arıcıoğlu başkan seçilirken yönetimde de aşağıdaki isimler yer aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.