Seydişehir’de Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvası sona erdi.

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.09.2023 - 21:50, Güncelleme: 30.09.2023 - 21:50
 

Seydişehir’de Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvası sona erdi.

Seydişehir’de 250 sporcunun 8 spor kulübün katıldığı Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvası sona erdi.

  Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvasına Konya Selçuklu, Karatay, Isparta, Çumra, Hisar spor, Karaman, Sarayönü ve Seydişehir den 250 sporcu katıldı.   Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Spor Müdürü Soner Balcı ve çok sayıda spor severin katıldığı karate müsabakalarında dereceye girenlere madalyaları verilirken Belediye Başkanı Mehmet Tutal tüm sporcuları katılımlarımdan dolayı teşekkür ederek dereceye giren sporcuları tebrik etti.  
Seydişehir’de 250 sporcunun 8 spor kulübün katıldığı Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvası sona erdi.

 

Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Şehit ve Gazileri Anma Karate Turnuvasına Konya Selçuklu, Karatay, Isparta, Çumra, Hisar spor, Karaman, Sarayönü ve Seydişehir den 250 sporcu katıldı.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Spor Müdürü Soner Balcı ve çok sayıda spor severin katıldığı karate müsabakalarında dereceye girenlere madalyaları verilirken Belediye Başkanı Mehmet Tutal tüm sporcuları katılımlarımdan dolayı teşekkür ederek dereceye giren sporcuları tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.