ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..!

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.03.2023 - 12:11, Güncelleme: 20.03.2023 - 22:04
 

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..!

Ali Saylam Köşe Yazısı

Seçim takviminin başlamasıyla nabız yoklayanlar harici Seydişehir'den milletvekili aday adaylığı netleşenlerin isimleri hemen hemen belli oldu. Bundan sonra bir iki sürpriz adayda belki aday adaylığını açıklayabilir. Seydişehir'de milletvekili aday adaylarının sayısına baktığımızda maalesef diğer seçimlere göre bir kısırlık yaşanıyor. İki dönemdir ilçemizden Milletvekilinin olmayışının eksikliğini yazılarımızla vurgulamıştık. Seydişehir'den her partiden milletvekili çıkmasının önemine de değinmiştim. İlçemizden Ak Parti'den kesinleşen 3 aday adayı,MHP'den, CHP'den, Gelecek , Yeniden Refah ve Saadet Partisinden 1'er aday adayının dışında diğer partilerden şu ana kadar aday adayımız yok. Daha önce CHP'den Ortakaraörenli hemşerimiz Barış Bektaş, il başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta da değerli rektörümüz ve bölgemize büyük hizmetlerde bulunan bilim adamı Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Seydişehir Ak Parti teşkilatının içerisinden çıkan kendisine gençlik kontenjanından iyi bir sıra bekleyen Batuhan Aydın aday adaylıklarını açıkladılar. MHP 'den ilçe yönetim kurulu üyesi Yasin Yakar ise yakın zamanda aday adaylığını açıklamıştı. Ayrıca Saadet Partisinden bayan milletvekili aday adayı Ayşegül Çağıl bu yarışta bende varım dedi. Sürpriz isim olarakta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Ali Çelik görevinden istifa ederek Ak Parti'den aday adaylığını açıklamak için kolları sıvadı. Konya'da yaşayan Seydişehir doğumlu Gelecek Partisi'nden Hasan Ekici ve Ketenli Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu'da Yeniden Refah Partisinden milletvekili aday adayı oldular. Teselli mi dersiniz ne dersiniz bilmem ama az olsun öz olsun misali AK Parti'den aday adaylığını açıklayan değerli kişiden en azından birinin milletvekili çıkabilecek bir sırada yer almasını gönlüm istiyor. Açıkçası CHP'den milletvekili aday adayımız olarak çıkan Barış Bektaş'ı da sıralama konusunda şanslı görüyorum. Deva ve Yeniden Refah Partisinden de aday olan iki hemşerimizin birinci sırada yer alabilecek konumdalar. Umarım bu seçimde de Seydişehir milletvekilsiz kalmaz.
Ali Saylam Köşe Yazısı

Seçim takviminin başlamasıyla nabız yoklayanlar harici Seydişehir'den milletvekili aday adaylığı netleşenlerin isimleri hemen hemen belli oldu.

Bundan sonra bir iki sürpriz adayda belki aday adaylığını açıklayabilir.

Seydişehir'de milletvekili aday adaylarının sayısına baktığımızda maalesef diğer seçimlere göre bir kısırlık yaşanıyor.

İki dönemdir ilçemizden Milletvekilinin olmayışının eksikliğini yazılarımızla vurgulamıştık. Seydişehir'den her partiden milletvekili çıkmasının önemine de değinmiştim.

İlçemizden Ak Parti'den kesinleşen 3 aday adayı,MHP'den, CHP'den, Gelecek , Yeniden Refah ve Saadet Partisinden 1'er aday adayının dışında diğer partilerden şu ana kadar aday adayımız yok.

Daha önce CHP'den Ortakaraörenli hemşerimiz Barış Bektaş, il başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklamıştı.

Geçtiğimiz hafta da değerli rektörümüz ve bölgemize büyük hizmetlerde bulunan bilim adamı Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Seydişehir Ak Parti teşkilatının içerisinden çıkan kendisine gençlik kontenjanından iyi bir sıra bekleyen Batuhan Aydın aday adaylıklarını açıkladılar.

MHP 'den ilçe yönetim kurulu üyesi Yasin Yakar ise yakın zamanda aday adaylığını açıklamıştı.

Ayrıca Saadet Partisinden bayan milletvekili aday adayı Ayşegül Çağıl bu yarışta bende varım dedi.

Sürpriz isim olarakta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Ali Çelik görevinden istifa ederek Ak Parti'den aday adaylığını açıklamak için kolları sıvadı.

Konya'da yaşayan Seydişehir doğumlu Gelecek Partisi'nden Hasan Ekici ve Ketenli Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu'da Yeniden Refah Partisinden milletvekili aday adayı oldular.

Teselli mi dersiniz ne dersiniz bilmem ama az olsun öz olsun misali AK Parti'den aday adaylığını açıklayan değerli kişiden en azından birinin milletvekili çıkabilecek bir sırada yer almasını gönlüm istiyor.

Açıkçası CHP'den milletvekili aday adayımız olarak çıkan Barış Bektaş'ı da sıralama konusunda şanslı görüyorum.

Deva ve Yeniden Refah Partisinden de aday olan iki hemşerimizin birinci sırada yer alabilecek konumdalar.

Umarım bu seçimde de Seydişehir milletvekilsiz kalmaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.