Sivil toplum örgütleri, Yeni emniyet müdürü Arıkan’ı ziyaret etti.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.04.2024 - 16:17, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:17
 

Sivil toplum örgütleri, Yeni emniyet müdürü Arıkan’ı ziyaret etti.

Seydişehir’in yeni emniyet müdürü İbrahim Gökhan Arıkan’ı makamında ziyaret eden sivil toplum örgütleri, müdüre yeni görevinde başarılar dilediler.

    Yeni müdüre, yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinin sunulmasının ardından Seydişehir’in huzur ve asayişi noktasında daha iyi bir noktaya taşınması için fikir alışverişinde bulunuldu.  Yapılan bu görüşmede toplumun görevlerine de dikkat çeken yeni emniyet müdürü Arıkan; “Huzur ve güven ortamının sağlanması için sadece denetimler ve cezalar yeterli olmuyor. Bunun bir de halk ve toplum boyutu var. Bunun bilincinde olarak siz sivil toplum örgütlerinin görüşlerini oldukça önemsiyoruz.” dedi.  Sivil toplum örgütleri temsilcileri ziyaret sırasında huzur ve asayiş konusunda gördükleri bazı eksik ve sorunları yeni emniyet müdürü ile paylaşarak önlem almasını talep ettiler.
Seydişehir’in yeni emniyet müdürü İbrahim Gökhan Arıkan’ı makamında ziyaret eden sivil toplum örgütleri, müdüre yeni görevinde başarılar dilediler.

 

 

Yeni müdüre, yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinin sunulmasının ardından Seydişehir’in huzur ve asayişi noktasında daha iyi bir noktaya taşınması için fikir alışverişinde bulunuldu. 

Yapılan bu görüşmede toplumun görevlerine de dikkat çeken yeni emniyet müdürü Arıkan; “Huzur ve güven ortamının sağlanması için sadece denetimler ve cezalar yeterli olmuyor. Bunun bir de halk ve toplum boyutu var. Bunun bilincinde olarak siz sivil toplum örgütlerinin görüşlerini oldukça önemsiyoruz.” dedi. 

Sivil toplum örgütleri temsilcileri ziyaret sırasında huzur ve asayiş konusunda gördükleri bazı eksik ve sorunları yeni emniyet müdürü ile paylaşarak önlem almasını talep ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.