TEMENNİM AYNI HATALAR TEKRARLANMASIN...!

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.05.2023 - 10:11, Güncelleme: 16.05.2023 - 10:11
 

TEMENNİM AYNI HATALAR TEKRARLANMASIN...!

Ali Saylam Köşe Yazısı

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçim sonuçları şimdiden ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Her seçimin bir kaybedeni bir kazananı olacak. Kazanan Cumhurbaşkanımız ve seçilen milletvekillerinden ülkemizi, hizmetteki gelinen noktadan daha ileriye taşımalarını temenni istiyoruz. Umarım şu ana kadar yapılmış siyasi hatalardan bir ders çıkarılır ve aynı kuyuya bir daha düşülmez. Onun için seçilen Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin yazılarımda devamlı vurguladığım gibi üretim politikasından vazgeçmemeleri ve yıllardır bir türlü dengeye getirilemeyen cari açığı ve bütçe açığını dengeye getirmelidirler. Birde beli kırılan terörü sulandırmazlar. Her hükümetin hizmette yaptıkları olduğu kadar yapamadıkları da var. Ama zihniyet açısından ücretlerde adaleti ve hukukta eşitliği sağlamaları çok önemlidir. İleri ülkelerdeki demokrasiyi bizlerde ölmeden kendi ülkemizde de görmek isteriz. Bu temenni ve dileklerimle şimdiden 14 Mayıs seçimleri sonuçlarının hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. NOT: Bu köşe yazımız 13 Mayıs Cumartesi günü kaleme alınmıştır.    
Ali Saylam Köşe Yazısı

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçim sonuçları şimdiden ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.

Her seçimin bir kaybedeni bir kazananı olacak.

Kazanan Cumhurbaşkanımız ve seçilen milletvekillerinden ülkemizi, hizmetteki gelinen noktadan daha ileriye taşımalarını temenni istiyoruz.

Umarım şu ana kadar yapılmış siyasi hatalardan bir ders çıkarılır ve aynı kuyuya bir daha düşülmez.

Onun için seçilen Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin yazılarımda devamlı vurguladığım gibi üretim politikasından vazgeçmemeleri ve yıllardır bir türlü dengeye getirilemeyen cari açığı ve bütçe açığını dengeye getirmelidirler.

Birde beli kırılan terörü sulandırmazlar.

Her hükümetin hizmette yaptıkları olduğu kadar yapamadıkları da var.

Ama zihniyet açısından ücretlerde adaleti ve hukukta eşitliği sağlamaları çok önemlidir.

İleri ülkelerdeki demokrasiyi bizlerde ölmeden kendi ülkemizde de görmek isteriz.

Bu temenni ve dileklerimle şimdiden 14 Mayıs seçimleri sonuçlarının hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

NOT: Bu köşe yazımız 13 Mayıs Cumartesi günü kaleme alınmıştır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.