Turizm haftasında Tınaztepe Mağarası da yeni sezonunu açtı.

Kültürümüz (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.04.2023 - 15:55, Güncelleme: 20.04.2023 - 15:55
 

Turizm haftasında Tınaztepe Mağarası da yeni sezonunu açtı.

2023 yılı Turizm haftasında Tınaztepe Mağarası da yeni sezonunu açtı.

  Yönetim Kurulu üyesi Bayram Çelmeli yaptığı açıklamada " Turizme kazandırılmış Mağaralar içinde Dünyanın 3 ncü ülkemizin ise en büyüğü olması özelliği ile şehrimizin bir marka değeri olan Tınaztepe Mağarası 230 milyon yıl yaşı ile de derin bir geçmişe sahiptir. Bu sene Turizm alanında ülkemizin büyük hedefleri var. Bu hedeflere biz de elimizden geldiği kadarı ile katkı sağlamak istiyoruz  "dedi Çelmeli "2023 sezonunu turizime açmış bulunmaktayız.Vatanımıza milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını dilerim. Dedi. Çelmeli"Lokasyon olarak Seydişehir-Antalya yolunun 22 nci km sinde kavşaktan solda 200 metre içeride ziyaretçilerimizi doğal bir ortamda ağırlamaktan hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktan memnuniyet duyarız. Dedi.
2023 yılı Turizm haftasında Tınaztepe Mağarası da yeni sezonunu açtı.

 

Yönetim Kurulu üyesi Bayram Çelmeli yaptığı açıklamada " Turizme kazandırılmış Mağaralar içinde Dünyanın 3 ncü ülkemizin ise en büyüğü olması özelliği ile şehrimizin bir marka değeri olan Tınaztepe Mağarası 230 milyon yıl yaşı ile de derin bir geçmişe sahiptir. Bu sene Turizm alanında ülkemizin büyük hedefleri var. Bu hedeflere biz de elimizden geldiği kadarı ile katkı sağlamak istiyoruz  "dedi
Çelmeli "2023 sezonunu turizime açmış bulunmaktayız.Vatanımıza milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını dilerim. Dedi.
Çelmeli"Lokasyon olarak Seydişehir-Antalya yolunun 22 nci km sinde kavşaktan solda 200 metre içeride ziyaretçilerimizi doğal bir ortamda ağırlamaktan hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktan memnuniyet duyarız. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.