Yerel Seçimlerde Aday Adaylığında Kritik Eşik

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.11.2023 - 12:53, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:53
 

Yerel Seçimlerde Aday Adaylığında Kritik Eşik

Ülke gündemi 2024 yerel seçimlere yavaş yavaş odaklanırken ilçemizde de gözler partilerin alacakları kararda.

Kulis bilgilerine göre MHP İlçe teşkilatı bu yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adaylığının MHP'ye verilmesini talep etti. Ak parti ve MHP kurmaylarının oluşturduğu ittifak toplantısında alınacak karar bu durum için belirleyici olacak. Bu Arada Ak Partiden Başkan Mehmet Tutal’dan sonra  Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Zengin ilçe teşkilatına giderek Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Ülke gündemi 2024 yerel seçimlere yavaş yavaş odaklanırken ilçemizde de gözler partilerin alacakları kararda. Kulis bilgilerine göre MHP İlçe teşkilatı bu seçimde adaylığın MHP'ye verilmesini talep etti. Ak parti ve MHP kurmaylarının oluşturduğu ittifak toplantısında alınacak karar bu durum için belirleyici olacak. Bu Arada Ak Partiden sürpriz aday Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Zengin ilçe teşkilatına giderek aday adaylığını açıkladı. Diğer yandan Ak Parti'nin aday adayı başvuruları uzayarak 22 Kasım'a kadar ötelenirken hem CHP hem Ak Parti'den başka birçok ismin aday adayı olacağı konuşuluyor. CHP'de ise ön seçim kararı alınmasından sonra resmi başvuruların yapılması ile aday adayları netleşecek. İyi Parti'nin ise olası bir ittifak olmaması durumunda kendi adayını ortaya koyacağı yine konuşulanlar arasında. G ö z l e r C u m h u r İttifakı'nın alacağı karardayken, adayın yine Ak Parti'den çıkması durumunda MHP'den adaylığı düşünülen Abdülkadir Çat'ın durumunun ne olacağı da yine merak konusu.
Ülke gündemi 2024 yerel seçimlere yavaş yavaş odaklanırken ilçemizde de gözler partilerin alacakları kararda.

Kulis bilgilerine göre MHP İlçe teşkilatı bu yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adaylığının MHP'ye verilmesini talep etti. Ak parti ve MHP kurmaylarının oluşturduğu ittifak toplantısında alınacak karar bu durum için belirleyici olacak. Bu Arada Ak Partiden Başkan Mehmet Tutal’dan sonra  Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Zengin ilçe teşkilatına giderek Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Ülke gündemi 2024 yerel seçimlere yavaş yavaş odaklanırken ilçemizde de gözler partilerin alacakları kararda. Kulis bilgilerine göre MHP İlçe teşkilatı bu seçimde adaylığın MHP'ye verilmesini talep etti. Ak parti ve MHP kurmaylarının oluşturduğu ittifak toplantısında alınacak karar bu durum için belirleyici olacak. Bu Arada Ak Partiden sürpriz aday Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Zengin ilçe teşkilatına giderek aday adaylığını açıkladı. Diğer yandan Ak Parti'nin aday adayı başvuruları uzayarak 22 Kasım'a kadar ötelenirken hem CHP hem Ak Parti'den başka birçok ismin aday adayı olacağı konuşuluyor. CHP'de ise ön seçim kararı alınmasından sonra resmi başvuruların yapılması ile aday adayları netleşecek.

İyi Parti'nin ise olası bir ittifak olmaması durumunda kendi adayını ortaya koyacağı yine konuşulanlar arasında. G ö z l e r C u m h u r İttifakı'nın alacağı karardayken, adayın yine Ak Parti'den çıkması durumunda MHP'den adaylığı düşünülen Abdülkadir Çat'ın durumunun ne olacağı da yine merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.