15 hanelik mahallede iki muhtar adayı yarışacak

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.03.2024 - 09:22, Güncelleme: 28.03.2024 - 09:22
 

15 hanelik mahallede iki muhtar adayı yarışacak

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı 54 nüfuslu 15 hanelik 30 seçmenli Ufacık Mahallesinde31 Marta gerçekleşsek olan yerel seçimlerde 2 muhtar adayı yarışacak.

  Ufacık Mahallesi mevcut muhtarı ve muhtar adayı Ertuğrul Aydoğdu “seçimi kazancağımı düşünüyorum. Sandıktan ne çıkacağı belli olmaz tabi Allah hakkımızda hayırlısını versin . “dedi Aydoğdu mahallesinin 54 kişilik bir mahalle olduğunu belirterek mahallemizde 10,15 hane var çoğuda yazlıkçı Seydişehir’in en küçük 2. Mahallesiyiz en küçük mahalle olan Bükçe’nin tek adayla seçime gireceğini öğrendim.dedi Diğer muhtar adayı Durmuş Şimşek “muhtarlık yarışına mahallemizde biz de talip olduk. İddalıyız inşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi Şimşek "mevcut muhtarla da uzaktan akraba olduğunu belirtirken ,mevcut muhtar 4 dönemdir muhtarlık yapmaktaydı .Bu seçimde biz bir değişim olması açısından adaylığımızı koyduk .Bizim ve mahallemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun dedi"  
Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı 54 nüfuslu 15 hanelik 30 seçmenli Ufacık Mahallesinde31 Marta gerçekleşsek olan yerel seçimlerde 2 muhtar adayı yarışacak.

 

Ufacık Mahallesi mevcut muhtarı ve muhtar adayı Ertuğrul Aydoğdu “seçimi kazancağımı düşünüyorum. Sandıktan ne çıkacağı belli olmaz tabi Allah hakkımızda hayırlısını versin . “dedi
Aydoğdu mahallesinin 54 kişilik bir mahalle olduğunu belirterek mahallemizde 10,15 hane var çoğuda yazlıkçı Seydişehir’in en küçük 2. Mahallesiyiz en küçük mahalle olan Bükçe’nin tek adayla seçime gireceğini öğrendim.dedi
Diğer muhtar adayı Durmuş Şimşek “muhtarlık yarışına mahallemizde biz de talip olduk. İddalıyız inşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi
Şimşek "mevcut muhtarla da uzaktan akraba olduğunu belirtirken ,mevcut muhtar 4 dönemdir muhtarlık yapmaktaydı .Bu seçimde biz bir değişim olması açısından adaylığımızı koyduk .Bizim ve mahallemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun dedi"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.