15 TEMMUZ DA MİLLİ İRADE MEYDANI YİNE HINCAHINÇ DOLUYDU…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2018 - 11:26, Güncelleme: 16.07.2018 - 11:26
 

15 TEMMUZ DA MİLLİ İRADE MEYDANI YİNE HINCAHINÇ DOLUYDU…

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ anma programı, ilçemiz ’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

       Kutlamaların ağırlığını Milli İrade Meydanındaki program oluştururken, şehitler için hatim indirildi. Şehitlik ziyaret edildi. Seyid Harun Camiinde kılınan Akşam namazından sonra, Mehter takımı eşliğinde yürüyüş düzenlendi. 15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan 00:13 saatlerinde tüm camilerde ve Milli İrade Meydanında sela okundu.        Milli İrade Meydanındaki program da ise alanda topluca kılınan yatsı namazından sonra, Kuran tilaveti yapıldı. Şehitlerimiz için dua yapıldı. Belediye Başkanı ve Kaymakamın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra, 15 Temmuzu vurgulayan şiirler okundu. Burada ki program Seydişehir İlahi Grubu Konseri ve ilçemizin müzik topluluğu Grup Morton’un verdiği konserle sona erdi.        Milli İrade meydanını dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan dua yapıp darbecileri lanetledi. 15 Temmuz kalkışmasını anlatan slayt gösterilerini izlerken programa katılanların duygulandığı görüldü.        Belediye Başkanı konuşmasında, bu hainler 15 Temmuz günü millete silahlarını doğrultmuşlardır. Bunlar yüce dinimizi kullanarak insanlarımızı aldatmışlardır. Kendilerini haşa Allah yerine koyan mehdi zanneden bu türlü kin kisvesine bürünmüş, artık devlet olarak birey olarak uyanık olmamız lazım. Müslüman olarak sorgulayıcı olmamız gerekir dedi.        Belediye Başkanı Tutal Seydişehir’lilere teşekkür ederek’’ Sizler 15 Temmuz günü yine bu meydandaydınız bugün yine bu meydandasınız. Bu duyarlılığınızla bu vatan perverliğinizle darbeci vatan hainlerine karşı en güzel cevabı verdiniz. Bu şehrin başkanı olarak hepinizden Allah razı olsun.’’         Seydişehir Kaymakamı ise yaptığı konuşmada bu aziz millet için, 1071 Malazgirt Zaferi, Çanakkale Zaferi, İstiklal harbimiz aziz milletin bekası için önemli dönüm noktalarıdır. Evladın babasına karşı düşman haline getiren terör örgütünün ansızın yaptığı baskına karşı necip milletimizin gösterdiği tavır ise bu büyük zaferler gibi tarihe geçmiştir dedi.         Erdoğan konu beka olunca ne yapası gerektiğini öngören şefkati ve mukavemeti eş zamanlı gösteren müstesna millet, 15 Temmuzda bize tekrar millet olma bilincini göstererek, sadece bir millet değil, insanlık sınavı verdi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ anma programı, ilçemiz ’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

       Kutlamaların ağırlığını Milli İrade Meydanındaki program oluştururken, şehitler için hatim indirildi. Şehitlik ziyaret edildi. Seyid Harun Camiinde kılınan Akşam namazından sonra, Mehter takımı eşliğinde yürüyüş düzenlendi. 15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan 00:13 saatlerinde tüm camilerde ve Milli İrade Meydanında sela okundu.

       Milli İrade Meydanındaki program da ise alanda topluca kılınan yatsı namazından sonra, Kuran tilaveti yapıldı. Şehitlerimiz için dua yapıldı. Belediye Başkanı ve Kaymakamın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra, 15 Temmuzu vurgulayan şiirler okundu. Burada ki program Seydişehir İlahi Grubu Konseri ve ilçemizin müzik topluluğu Grup Morton’un verdiği konserle sona erdi.

       Milli İrade meydanını dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan dua yapıp darbecileri lanetledi. 15 Temmuz kalkışmasını anlatan slayt gösterilerini izlerken programa katılanların duygulandığı görüldü.

       Belediye Başkanı konuşmasında, bu hainler 15 Temmuz günü millete silahlarını doğrultmuşlardır. Bunlar yüce dinimizi kullanarak insanlarımızı aldatmışlardır. Kendilerini haşa Allah yerine koyan mehdi zanneden bu türlü kin kisvesine bürünmüş, artık devlet olarak birey olarak uyanık olmamız lazım. Müslüman olarak sorgulayıcı olmamız gerekir dedi.

       Belediye Başkanı Tutal Seydişehir’lilere teşekkür ederek’’ Sizler 15 Temmuz günü yine bu meydandaydınız bugün yine bu meydandasınız. Bu duyarlılığınızla bu vatan perverliğinizle darbeci vatan hainlerine karşı en güzel cevabı verdiniz. Bu şehrin başkanı olarak hepinizden Allah razı olsun.’’

        Seydişehir Kaymakamı ise yaptığı konuşmada bu aziz millet için, 1071 Malazgirt Zaferi, Çanakkale Zaferi, İstiklal harbimiz aziz milletin bekası için önemli dönüm noktalarıdır. Evladın babasına karşı düşman haline getiren terör örgütünün ansızın yaptığı baskına karşı necip milletimizin gösterdiği tavır ise bu büyük zaferler gibi tarihe geçmiştir dedi.

        Erdoğan konu beka olunca ne yapası gerektiğini öngören şefkati ve mukavemeti eş zamanlı gösteren müstesna millet, 15 Temmuzda bize tekrar millet olma bilincini göstererek, sadece bir millet değil, insanlık sınavı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.