15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 03:08, Güncelleme: 12.07.2018 - 03:08
 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Tüm yurtta valilikler nezdinde anılacak, 15 Temmuz şehitleri anma günü ilçemizde de belli bir program dâhilinde düzenlenecek

        13 Temmuz Cuma günü ilçe müftülüğü tarafından, yaz Kuran Kursu öğrencilerinin katılacağı programla başlayacak olan 15 Temmuz anma günü Cuma namazından önce Seyit Harun camiinde şehitler için okunacak kuran tilaveti ve hatim duasıyla devam edecek.         Kaymakamlığın öncülüğünde, milli irade meydanındaki 15 Temmuz Pazar günü başlayacak olan anma programı, şehitlik ziyareti, seyit Harun caminde akşam namazından sonra mehter takımı eşliğinde, milli irade meydanına yürüyüş, burada topluca kılınacak yatsı namazı akabinde müzik dinletisi, yapılacak konuşmalarla sona erecek.
Tüm yurtta valilikler nezdinde anılacak, 15 Temmuz şehitleri anma günü ilçemizde de belli bir program dâhilinde düzenlenecek

        13 Temmuz Cuma günü ilçe müftülüğü tarafından, yaz Kuran Kursu öğrencilerinin katılacağı programla başlayacak olan 15 Temmuz anma günü Cuma namazından önce Seyit Harun camiinde şehitler için okunacak kuran tilaveti ve hatim duasıyla devam edecek.

        Kaymakamlığın öncülüğünde, milli irade meydanındaki 15 Temmuz Pazar günü başlayacak olan anma programı, şehitlik ziyareti, seyit Harun caminde akşam namazından sonra mehter takımı eşliğinde, milli irade meydanına yürüyüş, burada topluca kılınacak yatsı namazı akabinde müzik dinletisi, yapılacak konuşmalarla sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.