15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2020 - 11:07, Güncelleme: 15.07.2020 - 11:07
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlandı

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında gündüz saatlerinde İlçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Başsavcı vekili Yalçın CEYLAN, Emniyet Müdür vekili Kasım ÖZDEMİR,  Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA,  İlçe müftüsü Adem BEBEK ve Şehit ve Gazi aileleri derneği başkanı Yakup SÖĞÜT’ün Şehitlik ziyareti ve burada okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası duaları ile başladı. Şehitlik ziyareti sonrası Ankara Gölbaşında Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli iken Fettullahçı terör örgütü tarafından şehit olan polis memuru Muhsin KİREMİTÇİ nin Emaneti Şehit Ailesi ziyaret edildi. Akşam programı protokol ve vatandaşın meydanda kıldığı yatsı namazı ile başladı. Ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eski Konya Müftüsü şimdiki görevi Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Akpınar günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmaları ile devam etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Gecesi görüntülerini izleyen katılımcılar daha sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın" 15 Temmuz Millete Sesleniş Konuşması"nı dev ekranlardan izledi. Program öğrencilerin şiir okumasından sonra okunan sela ile bitti.  
Seydişehir Kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında gündüz saatlerinde İlçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Başsavcı vekili Yalçın CEYLAN, Emniyet Müdür vekili Kasım ÖZDEMİR,  Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA,  İlçe müftüsü Adem BEBEK ve Şehit ve Gazi aileleri derneği başkanı Yakup SÖĞÜT’ün Şehitlik ziyareti ve burada okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası duaları ile başladı.

Şehitlik ziyareti sonrası Ankara Gölbaşında Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli iken Fettullahçı terör örgütü tarafından şehit olan polis memuru Muhsin KİREMİTÇİ nin Emaneti Şehit Ailesi ziyaret edildi.

Akşam programı protokol ve vatandaşın meydanda kıldığı yatsı namazı ile başladı. Ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kaymakam Aydın Erdoğan ve eski Konya Müftüsü şimdiki görevi Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Akpınar günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmaları ile devam etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz Gecesi görüntülerini izleyen katılımcılar daha sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın" 15 Temmuz Millete Sesleniş Konuşması"nı dev ekranlardan izledi.

Program öğrencilerin şiir okumasından sonra okunan sela ile bitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.