15 TEMMUZ GECESİ TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2019 - 02:44, Güncelleme: 13.07.2019 - 02:44
 

15 TEMMUZ GECESİ TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZDI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Darbe kalkışması duyulduğu andan itibaren demokrasi adına duruş sergileyen Türk halkına şükranlarını sunan Başkan Atalay, “Elinde silahı olmamasına rağmen tankların, mermilerin önüne kendini  atan milletimizden Allah razı olsun” dedi.  Türk milletinin vatanına, bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Başkan Atalay,  hainlerin amaçlarına ulaşamadıklarını ve  Türk Milletinin 15 Temmuz Gecesi bir destan yazdığını belirtti.  15 Temmuz'u unutmadık unutturmayacağız. “Ülkemdeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır, Toprağa düştüler ama bayrağı düşürmediler. Tarihin dilinden düşmez bu destan, Nehirler gazidir, dağlar kahraman.                             Her taşı yakut olan bu bu vatan Can verme sırrına erenlerindir.”  15 Temmuz sadece darbe değil, yurdumuzu işgal hareketiydi diyen Atalay, “15 Temmuz'da bu topraklarda büyük bir destan yazıldı. Bu ülkenin evlatları söz konusu vatan olunca toprağa düşmekten geri durmadılar. Gecenin ve sabahın kahramanlarını ayırarak şehitlerimize ve gazilerimize minnetimizi ifade etmiş oluruz. Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen başta FETÖ olmak üzere tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Tüm şehitlerimize  Allah’tan rahmet diliyorum. “şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, sözlerine şu şekilde devam etti: “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milletimizi meydanlara davet ediyorum” sözü ile bu aziz millet kalkışmaya dur demiştir. Canları pahasına tankların altına geçip, darbeye geçit vermemişlerdir. Devletinin yanında dik durmuştur, Reis'inin yanında durarak davasına, vatanına, milletine, ülkesine ve ülküsüne sahip çıkmıştır. Bu aziz millet herdaim değerlerinin koruyucusu ve savunucu olacaktır. O gün olduğu gibi yine seninleyiz, bugün de seninleyiz, yalnız değilsin  Sayın Erdoğan. Yolun yolumuzdur, davan davamızdır. Yek vücut halinde Tek vatan, Tek Bayrak, Tek millet, Tek dil ülküsünden vazgeçmeyeceğiz. Türk Milleti olarak vatanımıza göz diken tüm şer odaklarına dur diyeceğiz.”dedi İlçe Başkanı Atalay, hain darbe kalkışmasının üçüncü yıl dönümünde tüm Seydişehirliler’i Milli İrade meydanında saat 21:30 da başlayacak olan programa davet etti.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Darbe kalkışması duyulduğu andan itibaren demokrasi adına duruş sergileyen Türk halkına şükranlarını sunan Başkan Atalay, “Elinde silahı olmamasına rağmen tankların, mermilerin önüne kendini  atan milletimizden Allah razı olsun” dedi.

 Türk milletinin vatanına, bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Başkan Atalay,  hainlerin amaçlarına ulaşamadıklarını ve  Türk Milletinin 15 Temmuz Gecesi bir destan yazdığını belirtti.

 15 Temmuz'u unutmadık unutturmayacağız.

“Ülkemdeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır, Toprağa düştüler ama bayrağı düşürmediler.

Tarihin dilinden düşmez bu destan,

Nehirler gazidir, dağlar kahraman.                             Her taşı yakut olan bu bu vatan

Can verme sırrına erenlerindir.”

 15 Temmuz sadece darbe değil, yurdumuzu işgal hareketiydi diyen Atalay, “15 Temmuz'da bu topraklarda büyük bir destan yazıldı. Bu ülkenin evlatları söz konusu vatan olunca toprağa düşmekten geri durmadılar. Gecenin ve sabahın kahramanlarını ayırarak şehitlerimize ve gazilerimize minnetimizi ifade etmiş oluruz. Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen başta FETÖ olmak üzere tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Tüm şehitlerimize  Allah’tan rahmet diliyorum. “şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, sözlerine şu şekilde devam etti: “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milletimizi meydanlara davet ediyorum” sözü ile bu aziz millet kalkışmaya dur demiştir. Canları pahasına tankların altına geçip, darbeye geçit vermemişlerdir. Devletinin yanında dik durmuştur, Reis'inin yanında durarak davasına, vatanına, milletine, ülkesine ve ülküsüne sahip çıkmıştır. Bu aziz millet herdaim değerlerinin koruyucusu ve savunucu olacaktır. O gün olduğu gibi yine seninleyiz, bugün de seninleyiz, yalnız değilsin  Sayın Erdoğan. Yolun yolumuzdur, davan davamızdır. Yek vücut halinde Tek vatan, Tek Bayrak, Tek millet, Tek dil ülküsünden vazgeçmeyeceğiz. Türk Milleti olarak vatanımıza göz diken tüm şer odaklarına dur diyeceğiz.”dedi

İlçe Başkanı Atalay, hain darbe kalkışmasının üçüncü yıl dönümünde tüm Seydişehirliler’i Milli İrade meydanında saat 21:30 da başlayacak olan programa davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.