9 adet jeotermal kaynak arama (1 adet işletme) ruhsatı ihale edilecektir

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2021 - 12:20, Güncelleme: 01.05.2021 - 12:20
 

9 adet jeotermal kaynak arama (1 adet işletme) ruhsatı ihale edilecektir

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa göre ilanda yer alan, mahalle/mevkii, alanı, koordinatları ve muhammen bedeli ve geçici teminatları belirtilen jeotermal sahalar açık teklif usulu ile ihale edilerek (Arama: 3 yıllık İşletme: 30 yıllık) ruhsatlandırma işlemi yapılacaktır.   İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar 05.05.2021 tarihinde saat 10:15 de Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. No: 72 Selçuklu da  bulunması gerekmektedir. Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız: https://www.ilan.gov.tr/ilan/777660/emlak/ruhsat-dogal-kaynak-ve-maden-arama-isletme-/9-adet-jeotermal-kaynak-arama-1-adet-isletme-ruhsati-ihale-edilecektir

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa göre ilanda yer alan, mahalle/mevkii, alanı, koordinatları ve muhammen bedeli ve geçici teminatları belirtilen jeotermal sahalar açık teklif usulu ile ihale edilerek (Arama: 3 yıllık İşletme: 30 yıllık) ruhsatlandırma işlemi yapılacaktır.
 

İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar 05.05.2021 tarihinde saat 10:15 de Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. No: 72 Selçuklu da  bulunması gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız: https://www.ilan.gov.tr/ilan/777660/emlak/ruhsat-dogal-kaynak-ve-maden-arama-isletme-/9-adet-jeotermal-kaynak-arama-1-adet-isletme-ruhsati-ihale-edilecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.