Abdülkadir Çat Aday Adaylığını İlan Etti

Türkiye 05.12.2023 - 16:11, Güncelleme: 05.12.2023 - 16:11
 

Abdülkadir Çat Aday Adaylığını İlan Etti

SEydişehir MHP

  Eski Belediye Başkanlarından Abdulkadir Çat İlçe teşkilatının  yanında bulunan Kızılay Meydanın da basın mensuplarına ve kamuoyuna başkanlık aday aday adaylığını duyurdu. İlçe Başkanı Yusuf Arıcıoğlu, eski MHP ilçe başkanları  bazı meclis üyelerinin hazır bulunduğu basın açıklamasına çok sayıda partili de katıldı. Abdulkadir Çat’ın basın açıklamasından önce bir konuşma yapan Yusuf Arıcıoğlu ‘’ İl Başkanımızın olurunu alarak parti genel merkezimize  Sn. Abdülkadir Çat ile birlikte giderek aday adaylık başvurunu yaptık, adayımız tek ,kararımız net, sizlerin teveccühü ile inşallah Seydişehir’de Abdülkadir Bey’i başkan seçeceğiz, hayırlı uğurlu olsun dedi.’’ Basın açıklamasına ‘’birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız ‘’diyerek başlayan Abdülkadir Çat ‘’2009 belediye başkanlığı ,1019 belediye başkanlığı adaylığımda bu fakire gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Bürokratlık , TBMM  ve aynı zamanda belediye  başkanlığı döneminde sizlerin başını eğecek hiçbir iş yapmadık. Belediye  Başkanlığı dönemin de ise adalet, liyakat ve hizmeti her zaman düsturumuz oldu. Bu basın açıklamasına bu kadar teveccüh etmeniz ve akşamın bu saatin de buraya kadar gelmeniz bana verdiğiniz güveni gösteriyor, bu güven benim de en büyük onurumdur. Hizmet etmek çok güzel bir şeydir, hele hele bu hizmetin vatandaşlar tarafından kullanıldığını görmek ,bir belediye başkanını en mutlu eden düşüncedir. Bu duygularla bu düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum’’ dedi.
SEydişehir MHP

 

Eski Belediye Başkanlarından Abdulkadir Çat İlçe teşkilatının  yanında bulunan Kızılay Meydanın da basın mensuplarına ve kamuoyuna başkanlık aday aday adaylığını duyurdu.

İlçe Başkanı Yusuf Arıcıoğlu, eski MHP ilçe başkanları  bazı meclis üyelerinin hazır bulunduğu basın açıklamasına çok sayıda partili de katıldı.

Abdulkadir Çat’ın basın açıklamasından önce bir konuşma yapan Yusuf Arıcıoğlu ‘’ İl Başkanımızın olurunu alarak parti genel merkezimize  Sn. Abdülkadir Çat ile birlikte giderek aday adaylık başvurunu yaptık, adayımız tek ,kararımız net, sizlerin teveccühü ile inşallah Seydişehir’de Abdülkadir Bey’i başkan seçeceğiz, hayırlı uğurlu olsun dedi.’’

Basın açıklamasına ‘’birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız ‘’diyerek başlayan Abdülkadir Çat ‘’2009 belediye başkanlığı ,1019 belediye başkanlığı adaylığımda bu fakire gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Bürokratlık , TBMM  ve aynı zamanda belediye  başkanlığı döneminde sizlerin başını eğecek hiçbir iş yapmadık. Belediye  Başkanlığı dönemin de ise adalet, liyakat ve hizmeti her zaman düsturumuz oldu. Bu basın açıklamasına bu kadar teveccüh etmeniz ve akşamın bu saatin de buraya kadar gelmeniz bana verdiğiniz güveni gösteriyor, bu güven benim de en büyük onurumdur. Hizmet etmek çok güzel bir şeydir, hele hele bu hizmetin vatandaşlar tarafından kullanıldığını görmek ,bir belediye başkanını en mutlu eden düşüncedir. Bu duygularla bu düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
EFU
(05.12.2023 23:18 - #1074)
BASARILAR DILIYORUM
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.